ОК, обидві зони є дуже шкідливі для турбо компресора?
у surge р? більше....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я маю на увазі, завжди в компресор...
більш, що дросель для турбіни(тобто - "гарячий" треба говорити "тупик"? турбіна після певного витрати газу не з'? е? найбільше "завершити" свою задачу і має значні втрати в ефективності саме, чому? v? в "overflowing"
це відбувається, насамперед, з турбіни фіксованій геометрії і, насамперед, з обмеженням відношення A/r.....
для vgt це явище навряд чи вийде...
так як гайки вихлопних газів, причому останні саме як узгоджені повинні допускайте потрапляння значної кількості digas, щоб уникнути надлишкового тиску використовується все турбокомпресор в зборі....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Так ? pi? шкідливо в теорії високого тиску на низьких обертах, чому? у sourge трапляється, низької витрати, отже, при низьких обертах якщо я не помиляюся
ви, ? правильно, і якщо зловживання все одно відчуває, що йде в ріст, через шуми і вібрації, при пошуку на youtube можна знайти багато відео.
Однак переповнення, що у вас в гарячій боку ? те ж явище choking на холодній стороні, і виходить з того, що в точці ущелини досягає швидкості? sonica, це і визначає максимальну дальність. Додам, що якщо цей стан виникає в статорі (лопатки змінною геометрією) досягнення asimo ? поступове, а ? дуже різкі, що ми отримуємо M=1 ротор (робоче колесо).
я шукаю..дайте мені p? часу! ;D
то мій оригінальний був 777251-1 а те, що я тепер,ibridata,повинно бути 716665-1!
я недавно завантажив нову карту,якщо я можу завтра ж я роблю журнал, і я скажу вам, ок?