Сторінка 8 з 54 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima
Результати від 71 до 80 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    для того, щоб не розігнати info..
    Для лямбда-зонда і dpfoff дивитися за адресою
    1de0f6
    0 немає dpf немає датчика
    1 dfp ви зонда
    2 no dpf ви зонда
    дивитися в 8 біт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    1de0f6
    1 dfp ви зонда
    2 no dpf ви зонда

за допомогою цього мода, тут, якщо я defap і я кладу es 0 діагноз не м з'являється ще машина ? dpf правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    1de0f6
    1 dfp ви зонда
    2 no dpf ви зонда

за допомогою цього мода, тут, якщо я defap і я кладу es 0 діагноз не м з'являється ще машина ? dpf правильно?
    якщо у вас під рукою, €4, в мовленні різні €5...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Наприкінці промови біта defap пропонує на євро-4 був приводиться в дію дійсно необхідно, однак, де-з'являється повністю карту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Наприкінці промови біта defap пропонує на євро-4 був приводиться в дію дійсно необхідно, однак, де-з'являється повністю карту?
    схоже, що працює в поодинці.

p.s. ви втратили деякі кнопки клавіатури?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    14
    я хотів би додати мене до обговорення, карту відразу ж після цього педаль... що ми говоримо ? однаково на всі машини, що гора ця електроніка ? карту управління двигуном, перший брейк-f? посилання на перетворення t двигуна другого перетворення педалі. в "середині" значення, що належать до про

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    що ви розумієте під t двигуна? пояснили краще, ніж що ? цікаво!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    14
    я розмовляв вчора ввечері з tidus (ми знаємо, що "особисто"), в принципі те, як я ? повідомив, від ingeniere bosch, ? начебто dutycicle управління двигуном, в основному ecu знає, що повинен перевірити і commisurare всі параметри в залежності від оборотів. пройшов то таких ебу перестає контролювати деякі параметри ... не s? на жаль, сказати вам, що я не хотів сказати більше. для t двигуна, я маю на увазі перетворення температури двигуна (h2o).
    продовжуючи трохи більше? далі ми знаходимо дві інші криві, перерва з 1200, і серед максимальні значення 8192, то ? картку і відразу ж після контролю потоку повітря, функція перетворення педаль (не мапу педаль ? добре відрізняється)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Gemini89 Visualizza Messaggio
    я розмовляв вчора ввечері з tidus (ми знаємо, що "особисто"), в принципі те, як я ? повідомив, від ingeniere bosch, ? начебто dutycicle управління двигуном, в основному ecu знає, що повинен перевірити і commisurare всі параметри в залежності від оборотів. пройшов то таких ебу перестає контролювати деякі параметри ... не s? на жаль, сказати вам, що я не хотів сказати більше. для t двигуна, я маю на увазі перетворення температури двигуна (h2o).
    продовжуючи трохи більше? далі ми знаходимо дві інші криві, перерва з 1200, і серед максимальні значення 8192, то ? картку і відразу ж після контролю потоку повітря, функція перетворення педаль (не мапу педаль ? добре відрізняється)
    я прийшов сказати, що це карту, щоб перевірити інші параметри, насправді ми знаходимо аналог на багатьох дизельних двигунів з CR повністю різні, як обсяг, так і на виробника, tattavia свою конкретну функцію, все ще не знаю навіть, чому? карту ? характерний тільки від осі, що вказує відсоток (8192), інші осі нам не вистачає...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Наскільки я розумію, не дуже важливо з точки зору продуктивності, чи не так?

Сторінка 8 з 54 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •