для того, щоб не розігнати info..
Для лямбда-зонда і dpfoff дивитися за адресою
1de0f6
0 немає dpf немає датчика
1 dfp ви зонда
2 no dpf ви зонда
дивитися в 8 біт![]()
для того, щоб не розігнати info..
1de0f6
1 dfp ви зонда
2 no dpf ви зонда
дивитися в 8 біт![]()
1de0f6
1 dfp ви зонда
2 no dpf ви зонда
за допомогою цього мода, тут, якщо я defap і я кладу es 0 діагноз не м з'являється ще машина ? dpf правильно?
Наприкінці промови біта defap пропонує на євро-4 був приводиться в дію дійсно необхідно, однак, де-з'являється повністю карту?
я хотів би додати мене до обговорення, карту відразу ж після цього педаль... що ми говоримо ? однаково на всі машини, що гора ця електроніка ? карту управління двигуном, перший брейк-f? посилання на перетворення t двигуна другого перетворення педалі. в "середині" значення, що належать до про
що ви розумієте під t двигуна? пояснили краще, ніж що ? цікаво!!!
я розмовляв вчора ввечері з tidus (ми знаємо, що "особисто"), в принципі те, як я ? повідомив, від ingeniere bosch, ? начебто dutycicle управління двигуном, в основному ecu знає, що повинен перевірити і commisurare всі параметри в залежності від оборотів. пройшов то таких ебу перестає контролювати деякі параметри ... не s? на жаль, сказати вам, що я не хотів сказати більше. для t двигуна, я маю на увазі перетворення температури двигуна (h2o).
продовжуючи трохи більше? далі ми знаходимо дві інші криві, перерва з 1200, і серед максимальні значення 8192, то ? картку і відразу ж після контролю потоку повітря, функція перетворення педаль (не мапу педаль ? добре відрізняється)
я прийшов сказати, що це карту, щоб перевірити інші параметри, насправді ми знаходимо аналог на багатьох дизельних двигунів з CR повністю різні, як обсяг, так і на виробника, tattavia свою конкретну функцію, все ще не знаю навіть, чому? карту ? характерний тільки від осі, що вказує відсоток (8192), інші осі нам не вистачає...
Наскільки я розумію, не дуже важливо з точки зору продуктивності, чи не так?