очевидно, що їх не може надати ваше порівняння з freesbee ? було не чим іншим, esilerante я все ще сміючись тим не інтерполює потім interrogs більше клітин ? малюнок рядку приймає значення, яке закон цього рядка ? операції, має про логікою, ви ж і ні? типу середні значення більше і більше клітинок, щоб знайти значення відсутня
на низьких ін'єкції, у порядку 20mm3 я аванси додаткова тривалості ін'єкції, дивно, я, змінивши, щоб піти, принаймні на 2-3 градуси після вмт, що ? правильно, заздалегідь (до 4500 оборотів на 17.5 мм3, що ? у 21? і ін'єкції триває 15.5?, встановлено заздалегідь в 14?, повинно бути правильним і ні? або роблять це так, щоб уповільнити турбіни на високих обертах?
Авансові платежі вибираються в залежності pi? факторів, так що я б тобі їх? живу оригінальні, в свій час я намагався змінити їх, але у мене продуктивність стала гірше і витрата палива, а також...
Зміни тільки ті, максимум, де насправді перевизначити в ****llo тривалості.
Я хотів втрутитися, на все вище значення 600bar, де я змінив час, я повинен був передбачати 3.5? деякі моменти, максимально iniezio і, хоча і 4000-4500 також 70mm3 я повинен відкласти античні оригінальні занадто високі
Звичайно, з допомогою ecm titanium з правильний номер, hw і sw ? ок, для порівняння я зробив обчислення абсолютного значення часу назад з фактором conversionee повертався розрахунок delntitanium