08D46E має значення, відмінне від того, згаданий в карту тиску в рампі....або, може бути, у мене був промах...
08D46E має значення, відмінне від того, згаданий в карту тиску в рампі....або, може бути, у мене був промах...
я щиро бажаю, щоб змусити їх йти сед авто я зрадив, так і 7-обмежувачі, що педаль гальма і криві перетворення(ті відразу після педалі) у відсотках все точно так само,наприклад,від початку до кінця 10%
час вприскування замість того, щоб, коли вони піднімаються криві,то вони по кільцю і прибуває на пік,ну я змінив всю окружну і пік,крім першого, шматок в гору
потім я змінив turbo met? підйом до тих пір, поки крива падає чиста..
зараз погано, що я не знайшов,а, може бути, сьогодні або завтра поставлю, наприклад
Ммм, ок, що стосується обмежувачі на педалі...Не я? зрозумів, мова..![]()
давайте подивимося, якщо cos? ви розумієте краще
Uploaded with ImageShack.us
Вибачте, але карти rail і обмеження, як правило, bosch мають ті ж значення, додаю дві карти, так як на тій тиску в рампі максимальне значення 213 x7,51=1599 (1600bar), а не на той, обмеження, я 13 як значення, як і конвертую?
я дуже уважно стежу цю тему, навіть я, хоча я не пишу![]()
хтось з вас знає про існування обмежувач тиску в рампі (на скільки я зрозумів, і в одному з бітів) на версії 70 к.с.? і карту тиску в магістралі високого тиску? спасибі, хлопці!
Ой! Якісь підказки?