люб'язно боб ви сказати мені, де завантажити карти з сайту tunerpro??
люб'язно боб ви сказати мені, де завантажити карти з сайту tunerpro??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Привіт манро, тепер мені отримати цю карту, так? potr? вивчати з вами ці duration map з tdi vag...![]()
Я не знаю, як може? допомогти в суді, але, принаймні, моральної підтримки...
І тоді cos?, ми поділимо образи від іншими платами, яким дати мука...![]()
....великий барт...***** і я завжди кажу, що вважаю за краще мати 100 друзів а не 100 євро в кишені....
у цьому випадку ви безцінні.....моя проблема ще більша в даний час ? що на домашньому комп'ютері, де зазвичай пишу, і форматувати, тому що не дозволяє мені використовувати не sw редагування файл winols демо....тому, поки його не відновити, я не так добре studire....тому будь-яка допомога ? знахідкою...
ще раз дякую друже!!!
спасибі боб provvedo відразу, то, якщо у мене є сумніви, approffiter? ще у вашій доступності?.....якщо я, звичайно,.....
ще раз спасибі....
bobracing .. допоможіть, якщо зможете ...тепер я ppd maps я зуб отруєний! я хочу, щоб в карті ppd....
я скачав всі, але я, здається, тоді ці карти, коли я йду на ecm з цих адрес...booooooo
Як обіцяв манро, сьогодні вранці я знайшов десь мапу Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? також в базі даних Форуму) і я почав studiarmela.
Я виявив безліч планів на ці адреси, які мають бути ті, інтерес для даного дослідження:
7442C
74548
74656
748DC
74B62
74DE8
Проблема зараз ? тільки те, що їх однозначно.
Перший адресу я не зовсім розумію, що таке, другий може бути час вприскування попитом манро, і останні 4 адреси представляються плани початку уприскування, але я чекаю підтвердження від pi? експерти...
Тепер я намагаюся поглибити вивчення з програмного забезпечення рекомендується bobracing...