Сторінка 8 з 15 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Вибачте, маленьке питання : з якою afr в дизель ви отримуєте велику потужність або крутний момент ?
    В карті моїй машині я помітив, що обороти низькі c'? звіт afr приблизно на 13 кіл цінами, що по мірі роботи збільшується до 19 - 20.
    Коли я в умовах afr =13 , мій автомобіль не курить, як ніколи ?
    НАПРИКЛАД :1000 об 570 мг повітря і 52,2 мм3.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    lupak неправильні розрахунки...ви не можете редагувати мг, мм3....потрібно перетворити до мм3 в мг, а потім зробити розрахунок...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт Манро, я знаю, що розрахунки роблять в мг, я тільки повідомила значення моїй картці, що я в мм3; однак 52,2 мм3 =43,85 мг.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у будь-якому випадку з afr 13:1 не палить, тому що на двигуні не з'? "навантаження"..я завжди говорив, що afr в дизель ? як і бензин....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    у будь-якому випадку з afr 13:1 не палить, тому що на двигуні не з'? "навантаження"..я завжди говорив, що afr в дизель ? як і бензин....
    Дякую за відповідь, Манро, ? саме це я і намагаюся зрозуміти, вибач, якщо " ти завжди говорив, і я не бачив.
    як не з' ? навантаження? чому? 1000 обертів, коли я вимагаю, наприклад, 50 мм3 хоча permettendolo карту від диму у мене дуже повільна реакція, і як і раніше не палите? Може бути, для rail, що потрібно час, щоб підняти тиск?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Дякую за відповідь, Манро, ? саме це я і намагаюся зрозуміти, вибач, якщо " ти завжди говорив, і я не бачив.
    як не з' ? навантаження? чому? 1000 обертів, коли я вимагаю, наприклад, 50 мм3 хоча permettendolo карту від диму у мене дуже повільна реакція, і як і раніше не палите? Може бути, для rail, що потрібно час, щоб підняти тиск?
    дизель навіть відносини з afr низькими цінами, не курить, без "вантажу" чому двигун не виробляє "робота" або влада, що завгодно в цьому стані...? якщо, наприклад, ти-атак, причіп до автомобіля або спробуйте стикатися з вищої точки в кві? 1000 обертів, ви побачите, що машини comincer? раптом палити, якщо не відповідати обсягом замітки afr через карту....
    і мова трохи складний, але ми говоримо, що має великі лінії працює, тому... afr вступає в гру тільки, якщо з'? один "зусиль" з боку двигуна....візьми, як приклад, тракторів тягова..навіть якщо вони і насосів уприскування, що вони кидають дизельного відра в двигун на холостому ходу не курять..., роблять легкий туман, сіро-блакитний більше, ніж в іншого, пояснюється тим, що для використання тиску turbo зігнути шатуни,сша знизити ступінь стиснення і, отже, на холостих дизель не має необхідної температури, похідний від стиснення для спалювання дизельного палива в умови,....
    повертаючись до вашого car lupak я хотів би запитати вас, якщо ви впевнені, введіть цей дизель.....ви зробили лог??

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    хлопці, використовуйте деякі програми для перетворення мм3 в мг?? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    ? досить помножити на щільність дизельного палива (мм3 помножити на 0,85

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    ? досить помножити на щільність дизельного палива (мм3 помножити на 0,85
    чекає чомусь не повертаються рахунки... lupak до підрахували, що 52,2 мм3 =43,85 мг. але, якщо ми 52,2*0.85 =44.37....... що, я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    він використовував 0,84, як щільність

Сторінка 8 з 15 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді