Сторінка 8 з 22 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    рішення, яке знайшли для пізніх моделях ? їх видалення, мабуть, було єдине можливе рішення, проект ідеального в цьому світі не існує, навіть інженери не помиляються, і те, що мама, bmw не зробив жодної офіційної скарги на цю проблему, говорить про спекуляції для цілей чистого прибутку на запасні частини, а потім кожен з них ? ****** думати так, як вважає за потрібне
    І правда, що BMW не зробив нічого, але мама Fiat зробив так само

garret
    Guest
    факт ? що деякі не розуміють, комерційні стратегії, які вони за ці недоліки, у деяких випадках ці частини cagionevoli встановлюються спеціально для того, щоб залучити клієнта на заміну led zeppelin з його заробітку для дилерів, і дому матері, і той факт, що ці недоліки не були, йдуть заклики офіцерів, говорить про багатьох речах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Я думаю, що проект клапанів, так само добре, як я сказав раніше, на повідомлення n*65, повинні, звичайно, змінити її в кращу сторону, я скажу вам, чому? я опинився на BMW320d 150hp,
    зверніться, рушайте swirl car виникали у вас на низьких оборотах трохи лінь, і споживав трохи більше, його чорний дим вихлопних газів, а також до мінімуму.

garret
    Guest
    запустивши карту в doc вирішує все найкращим чином, мій споживав менше, і було більше? налаштувати на низьких обертах, я кажу 3000, що, можливо, поведінка відрізняється від 2000, я виконував ту ж задачу в іншому, який має bmw 320d, як ваша, але калі і недоліків, згадані вами , не представлені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Проблему вирішено з картою легкі, він відчував себе трохи пара, ще й не курив, як мінімум, diciammo, який йшов недалеко, але клієнт скаржився, чому? він говорив, що витрата палива не були покращені, ви знаєте, як клієнтів лише б не платити......

garret
    Guest
    heehehhe розумію тебе ;) вони завжди роблять cos?, але що ? один їх дефіциту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    heehehhe розумію тебе ;) вони завжди роблять cos?, але що ? один їх дефіциту
    І вже,але я, прийнявши новий метод, ви хочете, мод. добре, спочатку платите, а потім ти мені, що ти думаєш, гаррет??

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    дякую, але я мав на увазі в titanium?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    чет я croma з код помилка p2004 я розібрали колекціонери і я очищені все чому? була бійня, машина має тільки 60000 км, перш, ніж я давав l помилка p2004 , p2013 і те, клапана egr, я зробив діагностику включити, щоб побачити, якщо клапани метелик працювали і все ок , то я бачив, що egr залишалася відкритою, і я думав, що він забруднив весь колектор.
    розібрав колектор чистий, всі клапани працювали все добре, і я зібрав.
    зараз... повертається клієнту з проблемами strattonamenti від 1600 обертів до 2500 оборотів і індикатор двигуна, що ви ? горить час ( коли він був на шосе ) і помилка p2004 .
    зроблена діагностика включити ще й клапани працюють добре, може бути, що зачаровують навіть зараз, що ? все чисто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    може бути заслінка з приводом, електронної пошти у монте впускного колектора . пошта значення

Сторінка 8 з 22 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •