Сторінка 8 з 13 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 129

Обговорення: Mpps V.12 вище, ніж V.5 ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    насправді я хотіла саме цього,я багато 1000 за клон? вони пі? тихий

garret
    Guest
    я очікую, що є щось цінне, цюй? на форумі, можливо у розділі " продаж програм однак, на думку експертів, як ви ? завжди цінно і корисно для всіх, я для порівняння в першому класі azzz

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    експерт зараз не перестаратися, навіть я-новачок? я став серйозно

garret
    Guest
    також я зачарований з цього світу, але я вважаю, що є бажання, час і пристрасть, щоб дізнатися, то, не ? свою роботу я роблю зовсім інше, і я дивлюся добре, щоб конкурувати або створювати проблеми для кого ? галузі та працює з пристрастю і професіоналізм?, ? тільки особисті знання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    mpps v12 ? правда, що робить деякі автомобілі pi? але важко в can і протоколи не працюють добре...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Я до сих пір з mpps v12 у мене ніколи не було проблем. Вчора я завантажив карту на bmw serie1 120d 163 л. с. і ? все йшло добре, зробив у відкладеної запису (recovery) і блок живлення, підключений до 14 v, написано близько 2 хвилин.
    Наступний інструмент, який acquister? ? безумовно, півень v2, що вони кажуть, йде добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Якщо блок живлення не ? стабілізований на 14, але частина з 14,5 v і піднімається і опускається 0,4 v, ніколи не опускаються нижче 14 v може викликати блокування?

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав saivivere Visualizza Messaggio
    Я до сих пір з mpps v12 у мене ніколи не було проблем. Вчора я завантажив карту на bmw serie1 120d 163 л. с. і ? все йшло добре, зробив у відкладеної запису (recovery) і блок живлення, підключений до 14 v, написано близько 2 хвилин.
    Наступний інструмент, який acquister? ? безумовно, півень v2, що вони кажуть, йде добре.
    ваш ? оригінал або клон?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Мій ? клон. Що стосується харчування я підключив паралельно до батареї блок живлення на 40 ампер в Diamond, робота на рації, і харчування стабільне 14.3 вольта, як тільки я почав писати, я спалахують різні індикатори на панелі і введення в експлуатацію насоса, бака дизельного палива. Я злякалася тільки в кінці, коли не тільки що закінчив писати флеш-пам'яті і перевірив cks я закрию прогу, коли-небудь в запису нормально. У мене був страх страшний, але після виключення і включення картина все в порядку. Я навіть переробив читання ecu, щоб переконатися, що запис була успішною ? виявилося ок.

garret
    Guest
    дуже добре, відмінний клон, отже,

Сторінка 8 з 13 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •