факт звернення для лямбда-хто-небудь знає?
факт звернення для лямбда-хто-небудь знає?
off topic:70cv, як файл 448kb, мо читати з півня, мо читати з mpps файли, можливо, що вони взаємозамінні? чому я повинен зробити сьогодні, що в мене блок з mpps на 100%(помилка блокування даних) і тому я написала, навіть не зробити id ecu з fgtech v54.....я, здається, навіть не прочитав файл і написав прямо ori-ліжко з mpps...хоча я не знаю, якщо деякі рядки, може бути, змінити у файлі..що скажете?
що ви думаєте ? після навантаження...сподіваюся, впорснути + мг без натисніть час впорскування
вибачте, це не перший rar
Завжди 38mm3.. Намагався, але не вводить Що не вистачає, джек?
обмежувач iq, щоб розблокувати, щоб йти далі 45mg це: на файл 70cv точки:No SW: 1064P348 Dis FIAT: 55186608
адреса:068118
спочатку це 45mg
з цим зараз введу 55.
Я не знаю, якщо це єдиний чи є й інші установки, щоб отримати iq найвищих.
Вибачте, але на Гонки 70 коней Є хтось, хто зумів подолати 1450 бар rail без скорочень, потужності, з спалахує контрольна лампа несправності? Я вже пробував все обмежувачі і біти 775 яку ви говорили, але машина завжди ріже. Мені було б цікаво знати, якщо я щось відсутній або якщо ви не можете прямо на цій ecu. Дякую
Ви Курсі, як працює Common Rail? Зокрема CP1 70cv?
Не може бути, що це CP1 не міг її догнати, а потім попросіть його занадто багато, і йде відмова?
Хочете зняти спрагу?
збирає Common Rail 90 л. с (CP1H) "навіть якщо вони роблять ще більше!!!.. вони більше тиск, але менший об'єм"..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."