Сторінка 73 з 106 PrimaПеред ... 2363717273747583 ... ОстаннєUltima
Результати з 721 по 730 на 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Другий на мене? проблема не ? справу? дизельне паливо, або, вірніше, перше, що потрібно зробити, щоб потрапити pi? повітря в цьому двигуні.
    Якщо ви робите журнал, ви помітите, що навіть з кількості? pi? низькі IQ gi? ми так багато диму. З турбіною серії, якщо перевищує на 12/13% збільшення часу уприскування у вас великого диму! Ми хочемо турбіни, прибираєте всередині подвійний повітря!
    Рано чи пізно я повинен покласти на GTB1549 на 2.0 Mjet ! Я навіть випускний колектор тут, що на мене дивиться і чекає, бути з обтискним фланцем на турбіну серйозно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Другий на мене? проблема не ? справу? дизельне паливо, або, вірніше, перше, що потрібно зробити, щоб потрапити pi? повітря в цьому двигуні.
    Якщо ви робите журнал, ви помітите, що навіть з кількості? pi? низькі IQ gi? ми так багато диму. З турбіною серії, якщо перевищує на 12/13% збільшення часу уприскування у вас великого диму! Ми хочемо турбіни, прибираєте всередині подвійний повітря!
    Рано чи пізно я повинен покласти на GTB1549 на 2.0 Mjet ! Я навіть випускний колектор тут, що на мене дивиться і чекає, бути з обтискним фланцем на турбіну серйозно.
    Курити і, в зв'язку з тим, що подовжують час, а потім кроки, корисний час горіння..
    Фаза Уприскування..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Якщо ми приймаємо Точку 70 л. з kp35 надходження 100/105 резюме, з bv35 надходження 110/115 л., з GTB1446V надходження на 140cv, з GTB1549 або GT1749V говорять про 170 лз.
    Машина має невеликий двигун, отже, не могли поставити турбіну, надто великий, що між мало пара і турбо лад потім стала б undriveable в повсякденному використанні або в будь-якому випадку те, що роблять 90% власників цієї машини.

Я поставив інжекторів 95 л. с-й? досяжності, а потім час, щоб прийняти, повинні бути більше? знижується. Cio? якщо більше 3000 оборотів в хвилину, збільшується час на 13% з цих форсунок курить, що не подивитися-й? дорога позаду! Зараз не пам'ятаю, але більше? 9% більше 3200 оборотів не могли піти (з kp35)
    Так ? тому я кажу, що мені не ? проблема піти у форсаж, але... продуктивність і вивести в залежності скільки повітря нам вдається поставити. І пі? повітря, то можна дати ще дизель... і на коней, залишають їх.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Якщо ми приймаємо Точку 70 л. з kp35 надходження 100/105 резюме, з bv35 надходження 110/115 л., з GTB1446V надходження на 140cv, з GTB1549 або GT1749V говорять про 170 лз.
    Машина має невеликий двигун, отже, не могли поставити турбіну, надто великий, що між мало пара і турбо лад потім стала б undriveable в повсякденному використанні або в будь-якому випадку те, що роблять 90% власників цієї машини.

Я поставив інжекторів 95 л. с-й? досяжності, а потім час, щоб прийняти, повинні бути більше? знижується. Cio? якщо більше 3000 оборотів в хвилину, збільшується час на 13% з цих форсунок курить, що не подивитися-й? дорога позаду! Зараз не пам'ятаю, але більше? 9% більше 3200 оборотів не могли піти (з kp35)
    Так ? тому я кажу, що мені не ? проблема піти у форсаж, але... продуктивність і вивести в залежності скільки повітря нам вдається поставити. І пі? повітря, то можна дати ще дизель... і на коней, залишають їх.
    я прекрасно зрозумів ваш аргумент, і ви теж праві.
    але якщо ви підніміться до 65mg/stroke або мм3(ще треба розібратися), тому що' я повинен піти і змінити час, коли я хороший, що корисний.
    все тепер анк спів ' іо у мене є карта класична згодом змінені 15% на 70cv і 1.4 press і 1480 залізничні.
    я хотів зробити інший тип карти, щоб не вводити з кута в кут, а бути більш точним, то рано.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення

Вибачте, але ви знаєте, скільки впорскують форсунки, 95 к. с., мг x 400 ударів?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вибачте, але ви знаєте, скільки впорскують форсунки, 95 к. с., мг x 400 ударів?
    О, тут ви мене технічне питання, на який я не знаю,' відповісти на це. Я перевіряв їх, чому? я отримав їх за низькою ціною. Тоді мені здавалося, що на високих оборотах вони підуть ще гірше. Але, можливо, був також і психологічний фактор, моя ідея, що, будучи ці факти, щоб працювати в 1600 бар, а потім, примушуючи їх працювати до 1400 або 1480-бар не працювали в специфікації. Але, повторюю, може бути ? тільки моє враження.
    Може бути, порівнюючи часи в розмірі тиску в рампі і IQ файлу 70cv, а файл 90/95 резюме можна зробити висновок, як вводять в pi?. Тільки, що я не дуже добре з формулами...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Я проаналізував таблиці часу уприскування, які не те, що таблиці та налаштування форсунок. То є час, щоб надати певним мм3 до певного тиску.

1400 БАР ми цю ситуацію
    IQ-----------------------70CV----95CV
    10 мм3------------------379-----369
    15 мм3------------------445-----430
    24 мм3------------------581-----532
    36 мм3------------------770-----691
    45 мм3------------------911-----795
    55 мм3-----------------1068-----910
    65 мм3-----------------1225----1026

Дивлячись, наприклад, 70 л. ми бачимо, що в 911 us форсунки впорскують 45mm3, і в той же час і одному і тому ж тиску в магістралі rail форсунки 95cv вводять 10 мм3 дизельного палива pi?.

Тоді я не знаю, що там буде? деяку формулу, яка дозволяє обчислити витрату форсунок

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    перехід від pompista, в якому є і таблиці страв і навіть устаткування, щоб виміряти..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    робочий діапазон пу? обчислити або з таблиць уприскування, знаючи характеристики інжектора
    у першому випадку треба інтерполювати p? значення, чому? насправді час упорскування на карту не ? фактична, бенс? являє собою час тривалості сигналу, як інжектор
    так ? включаючи навіть час, що інжектор працює відкриватися
    крім того, знаючи кількість і діаметр отвору форсунки і тиску уприскування, з парою формул гідродинаміки, ви можете? відстежити витрати
    зверніть увагу, що обидва є теоретичні розрахунки, точне значення, як каже cinqueturbo, слід виміряти в школі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Однак з цих форсунок, плюс ви можете використовувати короткі строки, або ж за той же час ви вводите pi? дизель, не приходячи в форсажной камерою. Це, щоб підтвердити мою тезу, що на цей двигун, ми не до межі з дизель впорскується, але ми на кордоні з мало повітря, що може ввести турбіна оригінал... Вибір, продиктований, щоб уникнути турбо лад, особливо в двигун, низький обсяг.
    Якщо б їм довелося зробити 1.3 multijet змагального поставив би, принаймні, GTB1549 або, може бути, турбіни, навіть більше? здорово!

Сторінка 73 з 106 PrimaПеред ... 2363717273747583 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •