Сторінка 7 з 18 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima
Результати з 61 по 70 з 178

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    демо-версія studiarci вище йде більш ніж добре, очей до версії крак, що іноді обчислюють погано chk!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    по-моєму, демо-версія це добре, щоб дізнатися, як це працює трохи програму? ви не можете доручити їй damos, що я думаю, головне, чому? вони кажуть вам, назв карт, і в осях " що?,додаю фото.......принаймні я так зрозумів1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    це був лише приклад, щоб показати, що, завантаживши файл+damos показує назву карти і осей y і x , в іншому випадку, якщо не мають damos завантаження файлу ви бачите potensiali карти, не знаючи, що й карти,так що я думаю, що якщо ви використовуєте демо-версію не призвели до дуже,щоб прямо зараз версії кар буде працювати тільки на xp

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    це був лише приклад, щоб показати, що, завантаживши файл+damos показує назву карти і осей y і x , в іншому випадку, якщо не мають damos завантаження файлу ви бачите potensiali карти, не знаючи, що й карти,так що я думаю, що якщо ви використовуєте демо-версію не призвели до дуже,щоб прямо зараз версії кар буде працювати тільки на xp
    здрастуйте, проект покинутий я новачок і хотів би дізнатися, як я з самого початку, що вони знайомі з нуля, але мені подобається, і я хотів би дізнатися, суто для особистого задоволення на моєму авто.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    всім привіт, я також зацікавлений в цій програмі , з самого початку, що я новачок, як і раніше, питання ,для введення damos, вам необхідно запустити програму або помістити в папку.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    Хлопці, я готовий включитися в цей цікавий пост я хочу навчитися

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    також я зацікавлений! на від не робіть померти це обговорення!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    вибачте, у пакеті знайшли в мережі ? папку skript б damos? якщо ні, як ви його використовуєте.
    спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    я не хочу сказати, фігня, але damos мають розширення .дам

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    у мене ? у мене великі проблеми, як особисті, так і пов'язані з мережею, в даний час подорожі декілька кб я не можу іноді навіть просто відкрити Інтернет-сторінок, я не хотів би відмовитися від обговорення, на жаль, я очікував більшого загального ресурсу, так і sw, що damos, я в даний момент не вдалося отримати достатньо матеріалу, на якому вчитися, damos навколо не хороші, отже, до того моменту, поки не знаходжу, принаймні, один, який добре працює, вам треба? чекати. Здрастуйте, найближчим часом.

Сторінка 7 з 18 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •