демо-версія studiarci вище йде більш ніж добре, очей до версії крак, що іноді обчислюють погано chk!!!!
демо-версія studiarci вище йде більш ніж добре, очей до версії крак, що іноді обчислюють погано chk!!!!
це був лише приклад, щоб показати, що, завантаживши файл+damos показує назву карти і осей y і x , в іншому випадку, якщо не мають damos завантаження файлу ви бачите potensiali карти, не знаючи, що й карти,так що я думаю, що якщо ви використовуєте демо-версію не призвели до дуже,щоб прямо зараз версії кар буде працювати тільки на xp
всім привіт, я також зацікавлений в цій програмі , з самого початку, що я новачок, як і раніше, питання ,для введення damos, вам необхідно запустити програму або помістити в папку.
Хлопці, я готовий включитися в цей цікавий пост я хочу навчитися
також я зацікавлений! на від не робіть померти це обговорення!!
вибачте, у пакеті знайшли в мережі ? папку skript б damos? якщо ні, як ви його використовуєте.
спасибі.
я не хочу сказати, фігня, але damos мають розширення .дам
у мене ? у мене великі проблеми, як особисті, так і пов'язані з мережею, в даний час подорожі декілька кб я не можу іноді навіть просто відкрити Інтернет-сторінок, я не хотів би відмовитися від обговорення, на жаль, я очікував більшого загального ресурсу, так і sw, що damos, я в даний момент не вдалося отримати достатньо матеріалу, на якому вчитися, damos навколо не хороші, отже, до того моменту, поки не знаходжу, принаймні, один, який добре працює, вам треба? чекати. Здрастуйте, найближчим часом.