audi edc15 представлені "небезпечних"але читати їх і записувати їх у школі немає? ? легко можна зробити навіть nn, демонтаж l' ecu знімають роз'єми для dell' ecu і нас атакує, вище проводів, щоб дати йому +12 , негативний, k-line і читає і пише без небезпеки, не знімаючи запобіжники і нічого, якщо ви хочете, я відправлю посилання на туристичне
![]()
не sapeevo.....план, я дізнаюся нові речі....спасибі msport....6 великий![]()
По-моєму ви також забули сказати, що ? дуже важливо, обчислення контрольної суми нагадаємо, що інтерфейси роблять це автоматично при записі (edc16),замість того, щоб (edc15) розрахунок потрібно робити за допомогою спеціальних програм типу ecm не обчисленням контрольної суми означає, заблокувати ебу .
кажу: ніколи не вимикайте картину, припинити у зв'язку з ecu , спокій і повторіть слід відновити, якщо немає......... мертва відкрити ecu, але з інструментами офіційних
якщо ви хочете, щоб заблокувати блокують навіть з інструментом офіційний і питання сидіння!!
з тієї простої причини, що ви не можете змінити один біт або всю послідовність у той час як процесор звертається до zone даних ? одна річ, яку я ніколи не намагався зробити neache
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ