Сторінка 7 з 34 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima
Результати від 61 до 70-х 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ви могли б зробити пропорції вихідні значення після обчислення максимального потоку ... я думаю, я зрозумів, що ви добре знаєте паливних насосів і форсунок, тому я думаю, що ви знаєте, яке це? межа форсунок цієї машини і його насос, зробіть вигляд, що ви хочете надати об'єм? максимум, до якого пу? приїхати вам розрахунки заздалегідь, зберігаючи динаміку, схожий на оригінал... спробуйте на будь commonrail і ви кажете мені, що враження у вас... якщо ecu ori впорскує наприклад 70 мм^3 с до 20? факти увагу наскільки заздалегідь потрібно, щоб inettare максимально можливе... я повторюю, що ми, пов'язуючи час вприскування і заздалегідь... ми не потягнувши танцювати інші речі..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    немає ciccio не я йду за вами...якщо ви не знаєте, скільки триває ін'єкції як розрахувати, скільки часу повинен бути відкритий інжектор для введення 70mm3, знаючи, що ін'єкції 20? перед вмт??
    може розмістити кілька formuletta, якщо ви хочете??
    потім, чесно кажучи, не знаю, страв, насос-форсунок, що і машини, і common rail, як правило,...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    у formuletta готовий не ve d? чому? потім в результаті обговорення, не публікувати результати тестів, і чому? по мені ? занадто ridutiva і мало ефективно ... замість того, що думаєте самі.. я вже? написав все, і я думаю, що я був ясно..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    який автомобіль у вас?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо ? common rail спробуйте мод заздалегідь, як я вам казав в пропорції до iq, які ви хочете досягти, дотримуючись логіки ecu і пошту результати ваших випробувань, навіть у супроводі журналу зроблені з діагнозом...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ciccio ? що я не розумію, як moddare заздалегідь, в залежності від iq....тому що в будь-якому випадку заздалегідь, і тільки точки, де починається ін'єкції, але це нічого не говорить вам за мене, тому що те, що має значення і тривалість, щоб надати деяку iq...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ось тоді і вирішіть для себе, скільки дизельного палива впорснути зміна часу і, відповідно, заздалегідь, зберігаючи parallellismo з оригіналом, я, я розповів, як я думаю, прямо зараз спробуйте зробити це і переконайтеся в діагнозі, що ecu приймає значення, які ви встановили.. просто cos? ви можете зрозуміти,..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо додати tot дизельне паливо займає певний час малюк градусів вперед, за рахунок зміни витрати необхідно налаштувати інші пропорції, зараз у вас все в карту золотих, щоб отримати безліч зв'язків..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви говорите, наприклад, розділити 70mm3 для 20? градусів вперед, практично ми 70/20=3,5mm3 стані?тобто кожні 3,5mm3 дизельного палива слід збільшити ступінь передоплату? on, я думаю, ви зменшите все це простий розрахунок початкової...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    наприклад, щоб позбутися від 10 мм^3-й? в теорії, вам потрібно приблизно 2,5 градусів пі? заздалегідь..розрахунок v? зробив для всіх оборотів, в якому ви змінюєте..

Сторінка 7 з 34 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •