Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    тоді, якщо видалити MAF (датчик витрати повітря), ебу зчитує повітря відповідно з MAP (датчик тиску повітря) і робить перетворення мені як і раніше неясні, що дозволяє ricavarsi кількість повітря, насправді, якщо потягніть maf вам буде відмови але ходить все одно, я не можу бачити, але що стосується обмежувачі iq, та згідно з умовами транспортного засобу, тобто, якщо стоїть 8192, то TH2O від 40 до 105C? якщо я не помиляюся, дозволяє все, дизель, тобто в оптимальних умовах, є 3 пастки першого і F температури води в секунду, і то, тільки згадується, що і а в функції температури води на 3? і баланс дизельного насоса, що я не зрозумів ще, але якщо не кривий обмежує, проблема, на жаль, не я до сих пір не вирішена, з MAF від'єднання машини краще і не курить, починає палити на 3750, дякую за привітання, люблю і присвячую багато часу на ці дослідження, тому що мені дуже подобається увійти в оптичний ECU-BASED, практично в декількох стаю одним ECU....ehehehe, коли я погано себе почуваю, напад діагноз і бачу, як DTC....жарт спасибі
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Хлопці, сьогодні я зробив 20 25 писання, перевіряючи, контролери PID і залишивши орі карту VGT або overboost (як хочете), я поясню, що я не намагався, і я докладаю точні адреси
    *1E1D78
    *1E1E6C
    *1E1F60
    *1E2054
    ці 4 карти для PID фактор D тобто Похідної
    з проведених тестів цих карт, служать для того, щоб утримувати максимум тиску, тобто в умовах максимального навантаження перехідних процесів (на власному короткий 2000 оборотів, натискаю все) служать для зберігання і перевірити, чи підсолодити пікова overboost, у ВР ми знаходимо і RPM-QI в ММ3 у результаті і коефіцієнт Похідної.
    Прокручуючи в 2D ми знаходимо інші 2 карти, аналогічні
    *1E2148
    *1E2248
    ці тут, замість того, є чинником, Інтегративна, ВР те ж саме, ті до об / хв ММ3, очевидно, в результаті сара чинник Інтегративного, ці, на мій погляд, керують прогресування Prex Turbo і усувають задирки на прискорення, але не контролюють пік, роблять так, що тиск залишається вірним, що встановлено на карту.
    і, нарешті, ми інші 2 карти
    *1E2408
    *1e2508
    які призначені для пропорційного, ВР те ж саме як вище, так і RPM-ММ3 у результаті сара, звичайно, фактор пропорційно, ці, на мій погляд, контролюють тиск і роблять так, щоб підтримувати її постійною, якщо газ і постійний приклад керівництво по рівнині до 90 км/год без зміни, газу і вони не роблять його піднятися, утримуючи її в мету ставила карту з турбо.
    сподіваюся, я зробив, що завгодно очікую якийсь ВЕЛИКИЙ, дай мені руку, чи думку з цього приводу, ми дякуємо моєї турбіни, щоб переживши пік на 1,75 бар тиску.
    PS moddando PID змінюється дуже дозування машину, дуже дуже

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Дуже добре, що ви зробили всі ці випробування.
    Від того, що знаю я? P служить для визначення "швидкості?' досягти мети,Їй потрібно, щоб тримати стабільною, або раніше слідувати значення, встановлені в якості мети, D, нарешті ? останній контролер, що іноді, не ? навіть не активним (також залежить тільки від sw sw), як не ? активну участь в управління тиску в рампі, що теж має контролер pid для налаштування краще об'єктив і виміряли.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Дуже добре, що ви зробили всі ці випробування.
    Від того, що знаю я? P служить для визначення "швидкості?' досягти мети,Їй потрібно, щоб тримати стабільною, або раніше слідувати значення, встановлені в якості мети, D, нарешті ? останній контролер, що іноді, не ? навіть не активним (також залежить тільки від sw sw), як не ? активну участь в управління тиску в рампі, що теж має контролер pid для налаштування краще об'єктив і виміряли.
    Джек, що зараз уважно перечитувала, є контролер навіть на p-rail??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Привіт, Джек ? завжди приємно risentirti в моєму випадку фактор D ? активний в карту, поставивши його в нуль або все одно зниження, Я помітив спалах неконтрольованого тиску turbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    M зачепили навіть 1.8 з тим, відключений або parzializzato дуже, я дуже зворушений, але я підійшов дуже, що ви говорите вас, зрештою прогресування prex турбо і швидкість? досягти були співставні щодо фактору, у той час як коефіцієнт P перевірте стабільність? я в л я висловив постійного навантаження і стримування було б тримати його стабільним, оскільки йде досить добре, навіть без Maf мова, що ви раніше я висловив припущення, що витік продуктивності через деякий час, саме це зараз, здається, залишається постійною і йти добре.
    Згідно з картою обдурили навіть pid обманом, маючи 2?bp мм3, очевидно, будучи більш правильний ніж у випадку обману я підкреслюю, і ось чому обдурили йде так добре вниз, в той час як з поінформована про те, якщо штрихи pid машини змінюється дуже

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    сьогодні я зробив ще 2 3 тіста, я помітив, що контролер PID виправляють тільки, насправді, якщо ми торкаємося карту VGT і raccordiamo я забрав а потім відкрито 5% фіксований від 1750 до 5000, я помітив, що виправлення і значно менше, крім того, я помітив, що тиск і більш стабільним, тому якщо вдається лінеаризувати саме можна VGT від карту драйвера ECM pid роблять роботу менше, і ними можна знехтувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ви пробували зробити тільки коригування Вр остання вісь для 80 мм3 Интерполируя з Excel значення кожного оборотів в хвилину від 5 до 70 Мм3 .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ви пробували зробити тільки коригування Вр остання вісь для 80 мм3 Интерполируя з Excel значення кожного оборотів в хвилину від 5 до 70 Мм3 .
    Які карти йде мова? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Які карти йде мова? ?
    Карти драйвер vgt, що ти сказав перед

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії