Сторінка 7 з 16 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 161

Обговорення: список sw для elm327

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    ви можете мені пояснити як ви це зробили? нам я переплуталися p?, як вчинити, крок за кроком?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    тобто два файлу, один ? встановлення портів у перспективі, тобто патч, я кажу файлу (ScanMaster-ELM 1.9.0.0 Патч), коли встановлюєте це на другий екран, ви виходите в центр сторінки послідовний, що ви segnerai, після завершення установки оновлення, коли ви йдете програмне забезпечення буде просити? реєстрація для початку ви розміщуєте на полі, що послідовний, що ви написали це раніше, і....... ви alllego зображення екрану послідовний

привіт

2013-05-26_170029.jpg

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав hyrosat Visualizza Messaggio
    тобто два файлу, один ? встановлення портів у перспективі, тобто патч, я кажу файлу (ScanMaster-ELM 1.9.0.0 Патч), коли встановлюєте це на другий екран, ви виходите в центр сторінки послідовний, що ви segnerai, після завершення установки оновлення, коли ви йдете програмне забезпечення буде просити? реєстрація для початку ви розміщуєте на полі, що послідовний, що ви написали це раніше, і....... ви alllego зображення екрану послідовний

привіт

2013-05-26_170029.jpg
    ок, я зробив, але мені каже: "incorrect registration key(s)" де я помиляюся? коли мене запитують ім'я і компанія, я залишаю user і компанія не ставлю нічого, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    точне, то ви встановіть програмне забезпечення, і ви цього не зробите, починаючи, потім встановіть патч і після avii програмного забезпечення раніше, коли встановлюєте патч на екран, схожий на той, який я тобі відправив, я тебе йде послідовний вас копіюєте, а потім вставляєте його де говорить вам register / виїзду програмного забезпечення, подивитися, що з екрану install code і нам під ваш серійний тоді, коли він говорить вам компанії, я помістив два листи, я можу продовжити і запису

тепер запис можна повторити в меню ? c'? registre і riprovi і подивитися, якщо він йде

дозвольте мені знати,

garret
    Guest
    здорово! працює, але ви можете? використовувати тільки на альфа-і opel або навіть на інший автомобіль?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    здорово! працює, але ви можете? використовувати тільки на альфа-і opel або навіть на інший автомобіль?
    на інші автомобілі! ми говоримо, що залежить-й? від elm, в залежності від того, як спілкується з ecu, а від автомобілів
    ми говоримо, що з alfa, fiat і lancia перестрахуватися
    а з opel nn ? prp конкретного cos? як і інші автомобілі групи PSA

garret
    Guest
    у насправді, з мого bmw cominica хоча і говорить мені, мало, а з fiesta 1.4 tdci мій брат не спілкується

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    77
    у насправді, з мого bmw cominica хоча і говорить мені, мало, а з fiesta 1.4 tdci мій брат не спілкується
    Також залежить від автомобіля, і якщо бензин або дизель
    Сумісність, звичайно, з бензин з 2001 року-дизеля з 2004 року

garret
    Guest
    я думаю, cos? насправді bmw ? у грудні 2004 року, в той час як fiesta ? у квітні 2003 року, хтось намагався встановити scantool?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    77
    я думаю, cos? насправді bmw ? у грудні 2004 року, в той час як fiesta ? у квітні 2003 року, хтось намагався встановити scantool?
    Повірте ? cos?, не ? проблема програмного забезпечення, але протокол зв'язку

Сторінка 7 з 16 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •