ugo нічого робити не хочуть знати цей проклятий marelli
ugo нічого робити не хочуть знати цей проклятий marelli
ви повинні годувати 23/50 +12...потім якщо я не помиляюся, то schedino йде навпаки. Зверніть увагу, що згорите ECU подивитися добре, що ви отримаєте усі матеріали в папці півень.....(ми хочемо спокійно )я до ебу, що я робив, було зовсім Marelli туристичне змусив мене потім кинути його в кінці кінців ми riusc? проблема була в кабелі, телевізор з плоским екраном, який був перерваний виправлена помилка, при якій кабель все йде як по маслу....
Як я можу побачити, якщо кабель плоский ? у короткий або interotto? 12 вольт проходить насправді ебу стає теплою, але не завжди зчитує ту ж помилку...почала думати-півень, який не ? добре...єдине, що мені залишається ? побачити, якщо з плоского кабелю струм проходить, або зварити контактний смуги на ділянках, принаймні, я впевнений, що робить контакт...моя наступна покупка sar? у ktag набагато більш надійно
я спробував все і не хоче знати, що проклята дійсно...я також виміряно за допомогою мультиметра, якщо c ? правильне напругу в проводах впевнені годувати ще немає, але гроші ? завжди дуже низька напруга, навіть якщо програма півень мені пише, що напруга стоїть на 13 вольт...якщо горить, що я зацікавлений в його гніздо від одного, використовується насправді я б не хотів, що ебу ? спалили або заблокований...від плоских кабелів, напруга йде регулювати...раніше чи пізніше нам, щоб справу вдалося?!IMG_0346.jpg
зараз shedino ? поставили добре, на даний момент, якщо ви впевнені контакту на дільниці, ви повинні спробувати з іншого ecu, я б не був інструмент.
уго ---- президент A.E.P.
здравствуйте, я додаю фотографії, якщо пу? служити 20140924_123600.jpg
ugo, ви не можете зрозуміти, що я зробив тест, і від проводів не виходив 12 разів, я поміняв дроти і побачив, що 12 вольт йде чудово...? нормально, що він не читав ті приїжджають, вони чи ні, 2 вольта... красиві китайські товари, що я повинен подякувати тих, хто мене продав...тепер я зрозумів, проблема вирішена, я повинен читати, щоб сили, дам вам знати
мулла не хоче знати, бути прочитаним, що проклятий
IMG_0347.jpg
ось всі посилання, все та ж помилка
якщо ви поклали якоїсь інформації в pi? ? краще, типу hw і sw ecu