тому, як я читав v53 пу? бути встановлений також на 7, я знав, що ви продавали програма і драйвери, і їх треба було купувати окремо не існує я-й? зрозуміти
тому, як я читав v53 пу? бути встановлений також на 7, я знав, що ви продавали програма і драйвери, і їх треба було купувати окремо не існує я-й? зрозуміти
Востаннє редагувалось leandro89; 17-03-2014 до 23:10
Привіт у мене проблема utante dom86 ніхто не має рішення
дякую
тому, якщо ви хочете встановити на 7, а потім інший пк вона хоче іншого активації і робити все, що потрібно зробити,
Де ? можете знайти цей sw дякую
cinqueturbo ще раз спасибі, я був в змозі знайти проблема, не вистачало wibil зараз працює відмінно зіставляється один twin air canbus вчинене завтра я повинен зіставити стилус 1800 130 hitachi і ми сподіваємося, ще раз спасибі
При включенні працює тільки на Пк, який у вас включений, я використовую давно і на Win7 йде один осколок, як він говорив, Пристрасть Двигуни XP, сара судилося йти на пенсію, потрібно в пі? найближчим часом перейти на Win7, що я вважаю-й? стабільний ............
але зміни sollo програмного забезпечення для роботи на windows7 або ж є інші роботи на обладнанні?
так що тепер, щоб змусити його працювати на seven, що я повинен зробити