-
Дайте мені знати, як виправити, спасибі
-
Ви тихий, як я це роблю замість результатів... Сподіваюся, добре
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
? залишилася в режим? записи залиште її в рух мінімум на годину, а потім ви побачите, що повернеться все як раніше
або відкрийте її недолік в bdm!!!!
-
Cio? frantik3? Я намагаюся написати його з mpps, після того, як помилково я кабель і включаю на годину, потім вимикаю і спробую зробити нову карту?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви спробуйте, cos? іноді буває,
-
Ок, тоді я навіть цієї спроби, в іншому випадку, як я bdm використання його.. Спасибі frantik3
-
Сьогодні вдалося присвятити p? час до моєї машині!
Я думав, що спробувати від'єднати акумулятор автомобіля за кілька хвилин.. я думав залишити її відокремлювати і на годину, але потім через п'ять хвилин я не витримала, і я знову. Додається кабель mpps ліжко id і після того як я зробив запис! Все ок, до щастя.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
дуже добре)))))))))))))))
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Привіт всім, я цей пост, щоб запитати info. Сьогодні я написав з Mpps v13a гольф. 5 edc16u34 105л.з файлу від 2 мб мій колега. Після його читати регулярно, як тільки мод я написав. Дивна річ ? які приїхали в met? писати про ходу інструменту я сказав про завершення запису, і, як правило, повідомлення turn off keys. Закрили і відродили картину машина ? футбольний регулярно. Оскільки з іншими ecu зеленого кольору ? завжди йшли до кінця, було цікаво, якщо цей тип автомобілів ? сталося з кимось іншим, і якщо ? все нормально.дякую
-
Я написав кілька разів цей тип ебу, і він майже завжди писав на 50. І тоді все ок. Навіть одному з тієї ж ебу ідентичні, що. Я думаю, що надходження 100% в залежності від типу мод на карту.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму