-
щоб не помилитися зовнішній вигляд, щоб змусити нас їздити на autostrata, щоб сказати вам, якщо c'? різниця...
але ? правильно, як я і зробив після лінеаризації мапу повністю відокремити la spinetta в debbimetro? наприклад датчик температури повітря не може залишити напали?
-
Зняти debbimetro з карти, і як би не було debbimetro . Якщо видалити незайману блок управління говорить вам, що c'? щось не так , як, наприклад, коротке cercuito в системі, або debbimetro зламав .
-
я підтверджую, добре сказав, 159sport.....я завжди виключені, не знімаючи нічого, так що " в створенні відкритого ланцюга....
-
Тому я повинен riattaccarla? Я перевірити зміни у файлі я навів значення від 7000 до 12000...
-
-
Ок, спасибі, вже? зробив і віддалених помилок...після того, як я намагаюся, і я дам вам знати
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я intrufolo для curiosit?... як відрізнити датчик витрати повітря з гарячою дротом, з системою самоочищення?
-
відрізнити від де -Bimetro в кіно? або щось ще?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
В сутності, зрозуміти, чи є датчик витрати повітря ? рахувати без обслуговування, і я можу уникнути, щоб зайняти руки, ризикуючи пошкодити зайве...
-
існують різні типи датчик витрати повітря, pi? загальні то провід (старійшина і неточно), і то в кіно (pi? точні і швидко)
то провід має процедура очищення дроту, яка складається з індукції перевантаження по струму, що робить розпеченим дротом з наступною автоматичною очищення (дуже коротко, проте)
те, плівка не плівка піддається і коли він працює погано, сенс не ? для пошуку в грязі (якщо що не зрозуміло л забруднення), але бенс? в області читання однойменного фільму, який погіршує варіюючи cos? відповідь і викликаючи ecu у нас? що він повертає, як сигнал.
то в кіно, не ? очищатися, хоча більшість користувачів diy ви умів інструменти, різноманітні спробу відновлення, коли він не працює адекватно ? необхідно замінити якість? і ніколи не регенерується або інших марок або порівняльного (etc etc etc)...варто ккд двигуна на коливання і невизначеність
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму