Я заявляю, що я в розпорядженні цього відомого англійського керівництва про який говорилося раніше... якщо хочете, якщо не violiamo яких-небудь правил, просто запитаєте мене, чи що.
Для тепер, я просто "слухати" ваші виступи, так? я ще неповнолітній. Тим не менше я дав, щоб зробити і, після декількох спроб, я знайшов карту, яка має ті ж адреси, що і де ви дивіться...
Є достатньо, але я не можу зрозуміти, що ви маєте на увазі зміщення -100 в тиску в рампі.
Хто може просвітити мене?
Хлопці, карту уприскування parzializzato як називається ecm ? карта 16x24, ? карти, що називається в реальності? основного уприскування, як фото:
IniezParz.jpg
вісь X вказує тиск ( Тиск в магістралі rail-конструкторських і фільтрації), вимірюється в Бар коефіцієнт перетворення 2,000000
вісь y показує QI ( виклик в карту Qmain ) вимірюється в см3/вул коефіцієнт перетворення 0,002930
вісь Z вказує час, виражене в сша ( мікросекунди ) без перетворення
у arrey карти ? conversion method ( Тиску в рампі-конструкторських і фільтрують , Qmain ) /uS
Терпіння і чеснота сильних..
я добре знаю, що ? пост досить старий, але, дивлячись на неї, я заінтригував, що:
якщо iq максимальної приходить в 65mg, але в карту rail arriaviamo в 45 це означає, що не з'? потрібно підключіть його до кінця?
ви мапу тільки якщо вони піднімаються під час перерви інших карт для досягнення 65mg?
*мунро, якщо я зможу його покликати ти зробиш мені велику послугу...я сподіваюся, що ми не порушуємо ніяких правил...
манро...тобто ліжка, як у х роках bosch....
шкода, що map3d не в мене..і я не знаю, де його знайтиходити не можу
![]()
по-моєму, ви читаєте у зворотному напрямку....
ми хотіли б когось з машини, щоб будь-які випробування...
проте в посиланні sportnight ви divce, що ви читаєте на відміну від bosch...
втім, як я вже сказав, якщо педаль і раз ви читаєте dadx до sx навіть lim пари йдуть ліжка, так...
для 3d я можу passartelo я....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
посилання видалена
я сподіваюся, ви дивіться добре....вага з посади пов'язаний з sportnight...
Востаннє редагувалось leandro89; 05-11-2013 до 22:20
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...