Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-69 69

Обговорення: kess v2 або fgtech galletto v2?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Я думаю, що півень v2 дійсно винятковий з точки зору роботи, ціна і вартість? і ви пу? зробити все, а якщо отримати kess, зрештою там тільки робота в бд, і ви не можете зробити ту ж роботу, що ви робите зі своїм півнем (наприклад, bdm boot jtag. тому купити півень v2 відмінна самодіагностика є паяльна станція типу atten співвідношення ціни якості? ціна і ви прикріплені для того, щоб працювати і зробити все, не витрачаючи chiss? скільки грошей і мати сили pi? програмісти без причини, на мій погляд, бачив відмінності.........Потім, якщо у вас грошей кури не клюють, ще краще, мати більше? програміста", щоб не сказати більше? плечі покриті, на мій погляд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    цікаво ай пі? експерти: не s? якщо я йду ot, але між bdm100 і fg-tech v53, що ви отримуєте? між двома хто ? що f? дійсно все? мене цікавить, працювати, siemens (типу, що встановлюється на golf), magneti marelli (fiat), edc16 і edc17 загальні...

edit. я маю на увазі іп? стабільною і безпечною, навіть...
    Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 13:54

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Щиро ? питання, який залишає час! У будь-якому випадку це дві різні речі, в Bdm 100 тому ecu тільки в Bdm отже, давайте поговоримо про d edc16 і екю, які підтримують даний вид читання півень замість того, дозволяє працювати з бд при завантаженні Bdm tricore ( edc17) і якщо говорити про v53 також jtag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав nox Visualizza Messaggio
    Щиро ? питання, який залишає час! У будь-якому випадку це дві різні речі, в Bdm 100 тому ecu тільки в Bdm отже, давайте поговоримо про d edc16 і екю, які підтримують даний вид читання півень замість того, дозволяє працювати з бд при завантаженні Bdm tricore ( edc17) і якщо говорити про v53 також jtag
    Спасибі друже

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Азорські Острови, Португалія
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, вибачте, ще одне моє питання. Але, перш ніж робити неправильні кроки зроблені волію запитати завжди.Я в додаток до авто мені потрібно перепризначити також двох тракторів мій дорогий друже, саме з New Holland Ts125. Я прочитав з сайту alientech, що kess v2 робить, тепер не знаю, якщо клон робить те ж саме, ви говорите, що? Що ви мені порадите kess v2 клон або fgtech galletto?
    Спасибі заздалегідь
    Привіт. Kess v2 клон, я думаю, не тільки автомобілі. Kess v2 оригінальна тому traucks, hey, морський, але ? потрібно купити протоколами і є дорогими.
    FGTech клон, а не тому тракторів, але тільки ті, які котируються FGTech.

Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    хлопці, але, повернувшись в пір'ї...що ви мені порадите, як моєї першої покупки новачка, v52, що дуже легко в італії або v53, що, швидше за все, доведеться? замовлення від якийсь китайський сайт?
    текст слабкий, чому? написав англійською мовою

Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    як я завжди кажу, краще v53-китайськи з усіх точок зору

Єдина проблема досі була установка програмного забезпечення з v53

Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    Вибачте , але, бачачи, що я читаю багато повідомлень (пу? бути, що хтось мене ? біг), в якому всі ви, питаю, який ? правильний, а який ні , пі? я відповіді мій працює відмінно ? питання удачі..... але ви не можете зробити гарний обговорення де удача, ми намагаємося обмежити його, навіть, чому? а коли ви говорите про нещастя ви кидаєте гроші , мені було цікаво, якщо ті Пощастить, можуть розміщувати фото обладнання , можливо, якщо видно і читаються навіть написано з основних фішок .
    Я думаю, що, роблячи так, можливо, просто р? йому не пощастило (як і мені) .

Дякую
    Я хотів би послати вам деякі файли мені працювати з FGTech але я ще не досягла 80 повідомлень.
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 15:20

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    але установка не ? важко, просто цільової установки на драйвера і ігри ? зробив... не ? важко

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    є речі, які можуть статися, як я кажу, що c'? завжди по-китайськи, що fregher? система а ви праві... завжди краще, перевірка зварних швів, пошкодження

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •