Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 71
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    m999 було б ідеальним партнером для моєї майстерні....
    а я завжди свої виступи....я, звичайно, часто я маю на увазі двигуни testastretta і desmoquattro....я не знаходжу, або менше, я отримую менше результатів двох клапанів під час відображення, насправді, я завжди волію робити принаймні промивання головки, мають більш високий крутний момент на низьких і середніх і raccoradare все з невеликих операцій по карті, вибравши аванси і карту уприскування...щось іще...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    m999 керівництво майстернею мені ? здавалося, єдиним джерелом інформації, з якого ми зможемо зрозуміти дещо! Я розумію прекрасно, що то не просто, саме тому я покладаюся на ваші поради, підказки та уроки.
    ? читаючи ваші відгуки, intuisco, що є багато шляхів та багато доріг, щоб зіставити... сподіваюся знайти його зрозумілим і реальним для мене! Не у мене випробувальний ne вважаю, обладнання для зчитування parzializzati. Мені було б достатньо, щоб зрозуміти, як зробити, щоб мапу уприскування, що зміни є між оригіналом і DP, і де ? можна поліпшити (з точки зору споживання і продуктивності).

Вас, починаючи від оригіналу, як би ви не втрутилися?

Нарешті, для curiosit?, карту DP 2 в 1 ? адаптивний вихлопних газів, 2-2?

Спасибі і гарної вам роботи.

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Dirdan, читання і копіювання керівництво по ремонту потрібно дуже мало, щоб порівняти

Цікаво, а не зрозуміти, що вони зробили: вони розглянули карту тільки в цій області, чому? просто DP для розвантаження, як в оригіналі не використовується лямбда і каталізатора. Отже, в цій області карти, ви повинні переглянути калібрування для адаптації роботи відділення впорскування і запалювання на нові параметри. Цікаво також і те, що завдяки наявності лямбда-зонда, тепер використовують каталізатори менш жорстким, ніж в минулому. Ось тоді й кричи, що DP вгору рівні. На випробувальний насправді єдина різниця, що ви читаєте ? кращі характеристики двигуна прийняти спини, що в пі? як потужність і крутний момент на середніх, але максимальна потужність в основному незмінною.

Я хочу уточнити, що карти DP існує кілька версій, що більше? продуктивний ? один для розвантаження з рахунком 2: 1, і кулачки, які, насправді, d? щось в пі? максимальна потужність, починаючи від середніх обертах до отримання 3, максимум 5 коней максимальній потужності-й? в залежності від того, чи як ? був зібраний і поставлений на місце двигун (без atoccare повітроводи, хлюпати, etc..).

Для іншої, як я вже казав-й? раз, йти "почуття", щоб зіставити ? шлях pi? неправильно. Ви повинні мати принаймні читання параметрів A/F з parzializzati і спробуйте на стенді, в іншому випадку, якщо не виходить. Відчуття мати іп? rapidit? прийняти обертів або більше? "зло" не завжди збігаються з фактичними increnmenti перевірці інструментально.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Всім привіт, мене залишили в повному operativit? і цікавість?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Сьогодні порто зробити rullata на мотоциклі... може бути, з parzializzati руки мені ви зможете допомогти d+!

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Тоді? У rullata і значення A/F? Від тих, хто пу? почати, зрозуміти що-то...

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    m999 я файли dlf мені від стенду dynojet, я намагаюся відкрити їх, щоб прочитати щось!
    Я можу опублікувати їх, може бути, дати, очі теж?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ящики, які ми намагаємося дати йому заглянув, бачить нас теж.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Тест Hyper.rar

Я думаю, повернутися з технічної школи, чому? я не можу зайти на нього

Буду вдячний якщо ви скажіть мені, якщо ви їх читаєте, і що.

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Не зміг переглянути файли туристичне програмного забезпечення WINPEP7, скачати з сайту dynojet. Тепер він гарний... зрозуміти щось

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    m999, як ви змогли поглянути на файли, школи?
    Дякую

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •