Dirdan, читання і копіювання керівництво по ремонту потрібно дуже мало, щоб порівняти
Цікаво, а не зрозуміти, що вони зробили: вони розглянули карту тільки в цій області, чому? просто DP для розвантаження, як в оригіналі не використовується лямбда і каталізатора. Отже, в цій області карти, ви повинні переглянути калібрування для адаптації роботи відділення впорскування і запалювання на нові параметри. Цікаво також і те, що завдяки наявності лямбда-зонда, тепер використовують каталізатори менш жорстким, ніж в минулому. Ось тоді й кричи, що DP вгору рівні. На випробувальний насправді єдина різниця, що ви читаєте ? кращі характеристики двигуна прийняти спини, що в пі? як потужність і крутний момент на середніх, але максимальна потужність в основному незмінною.
Я хочу уточнити, що карти DP існує кілька версій, що більше? продуктивний ? один для розвантаження з рахунком 2: 1, і кулачки, які, насправді, d? щось в пі? максимальна потужність, починаючи від середніх обертах до отримання 3, максимум 5 коней максимальній потужності-й? в залежності від того, чи як ? був зібраний і поставлений на місце двигун (без atoccare повітроводи, хлюпати, etc..).
Для іншої, як я вже казав-й? раз, йти "почуття", щоб зіставити ? шлях pi? неправильно. Ви повинні мати принаймні читання параметрів A/F з parzializzati і спробуйте на стенді, в іншому випадку, якщо не виходить. Відчуття мати іп? rapidit? прийняти обертів або більше? "зло" не завжди збігаються з фактичними increnmenti перевірці інструментально.
M999