Спочатку Написав blackwolf76 ви повинні розрахувати cks файлу після його scodificato з soft здоров'я. Титан не годиться для цієї операції потрібен soft конкретного. Спробуйте цей файл: зараз, завдяки макс завтра пробую... не могли б ви сказати мені, програмне забезпечення
важливо ? що ви успішно
Я використовую функцію в набір mpps інший користувач розмістив тут на форумі, що, на жаль, не знаю, сказати, що обговорення.
Спочатку Написав blackwolf76 Я використовую функцію в набір mpps інший користувач розмістив тут на форумі, що, на жаль, не знаю, сказати, що обговорення. я пробував з ecm і контрольна corrector сьогодні ввечері, як я закінчу тест
Спочатку Написав isfedale82 я пробував з ecm і контрольна corrector сьогодні ввечері, як я закінчу тест Якщо ви використовували функцію ecm не йде... Gi? перевіряв.
Спочатку Написав blackwolf76 Якщо ви використовували функцію ecm не йде... Gi? перевіряв. перестав працювати gallo 2
Спочатку Написав blackwolf76 Якщо ви використовували функцію ecm не йде... Gi? перевіряв. доброго дня, після двох місяців ? повернулася напис code, але де я помиляюся ? дякую не призводить в рух, коли йде
Востаннє редагувалось leandro89; 11-08-2014 до 08:47
пошук по форуму... ви також можете знайти рішення, щоб пробудити півень
Спочатку Написав blackwolf76 пошук по форуму... ви також можете знайти рішення, щоб пробудити півень дякую, завжди дуже
Спочатку Написав blackwolf76 пошук по форуму... ви також можете знайти рішення, щоб пробудити півень здравствуйте, я поставив файл, який ти мені приготувала з galletto 1260, взяв файл, для? не йде напис code мені здається дивним
Правила Форуму