Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 78
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Я думаю, йде добре тільки для відображення в школі. 5А, небагато, мало, щоб використовувати його як "буфер" при запису в послідовний.
    Не ? правда, електрообладнання автомобіля поглинає лише стільки, скільки потрібно йому для роботи обладнання, key-on у разі читання в послідовний: 5 Ах, вони також дуже багато. Нормальний власники, для зарядки акумулятора мотоцикла/автомобіля, ви думаєте, що призводить pi?? Очевидно, ви повинні працювати на уто з акумулятор добре заряджений і в формі, в іншому випадку не має сенсу нашої мови.

Використовую як для читання в школі, що послідовний без проблем. Я б порадила також використовувати ноутбук, щоб отримати ці робочі місця. крім зручності? його переміщення, де найкраще вірить в це, ті ж батареї ноутбук працює як справжній тампон на будь-які перепади струму.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я зарядний пристрій, 3,6-Ах і розподіляє мало струму на мене, враховуючи, що не в змозі підняти дуже напруга при підключенні. Тоді я поняття не маю, що поглинання є в рамках повернувся і програміст в експлуатацію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Не ? важливо, що напруга батареї (і, отже, той, presnete в систему авто), так і дальність на максимум, gi? що залишається постійним і стабілізувалася на що ? заряду стандартного акумулятора ? достатньою умовою. Вважає, що, як правило, блоки управління - їх поглинають дуже мало, ми в порядку, 0,2/0,5-Ха, коли вони працюють з key-високоповажний, панель приладів і деякі інші аксесуари, не думаю, зможуть значно перевищити Ах поглинання, принаймні в принципі.

M999

garret
    Guest

Question струму

Citazione Спочатку Написав ecucilacunta Visualizza Messaggio
    я використовую цейДодаток 4690напруга регулюється від 3 до 15в 25А постійні 30А пік. Купив на baya від радіоаматора до 50 євро. Я також використовувати його для BDM.
    я купив це, але струму як ви reagola? напруга з 2 потенціометрами праві, але якщо навколо ті, залишилося струму не змінюється
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я не бачу вкладення, але, як правило, за допомогою потенціометра силу струму регулює тільки максимальний пік поглинання, то дисплей indicher? тільки струм поглинені в той час. Показувати Ампер поглинені ? дуже важливо, чому? повідомляє, коли ебу ? горить чи ні.

Привіт

Марко

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    насправді, як каже m999, якщо колеги "навантаження", наприклад, кулька, ви далеко? бачити поглинання в амперах, що він........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Очевидно, що маючи інструмент, який може стабілізувати до 10А (наприклад), регулюючи відповідним чином потенціометр, чи можете ви дати межа, як блок управління може або поглинати, p? як мати якийсь великий запобіжник, який у той же час ви f? також від буфера від стрибків напруги.

M999

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Ви можете використовувати ще і дешевий блок живлення стабілізований, що знаходиться всередині стаціонарний комп'ютер, його продають як запчастини, а коштує мало.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

garret
    Guest
    спасибі за інформацію, хлопці, з цим впоратися? доказів, і ви терр? у поточному

garret
    Guest
    останнє, що потрібно, щоб отримати du кабелі з затискачами " крокодил " відповідного розміру, щоб бути підключені до клем акумулятора, де їх можна придбати? класичні настільні занадто малі

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •