? 2008 року...я розумію, так і зробив, дивно, але я сподіваюся, вам вдасться зрозуміти щось...подорожі достатньо і радіо ? важливо![]()
? 2008 року...я розумію, так і зробив, дивно, але я сподіваюся, вам вдасться зрозуміти щось...подорожі достатньо і радіо ? важливо![]()
Добрий день, хлопці не знайшли обговорення з цього приводу і не volendono відкрити нову дозволю собі писати вам тут на це питання.. у мене є навігація connect nav з кодом, який, на жаль, виявляється, неправильно , що ви знаєте, існує програмне забезпечення, метод, щоб простежити, master code або biasogna, щоб змусити поїхати в Альфа ? та навіть якщо це й так? я відчував, що вимагає рами машини, на якій був спочатку встановлений у специфікації, які випливають з навігації по Can ( двигун вимкнений, не можу запустити).. ? правда? я, знаєте, дати якусь пораду?
Привіт всім ,
мені потрібен код цієї автомагнітоли Blaupunkt в Fiat Grande Punto:
Цифри написані вони
Fiat Nr 7647386316
BP 738687442457
Величезне спасибі!!!
Спробуйте це: 4161, дайте нам знати....
Пов вибачте не з'? нічого, що я можу спробувати, по-вашому? Вони дійсно відчайдушно, ви моя остання можливість?!!!
Дивіться, по-моєму, може бути пам'яті, щоб розблокувати,? ви повинні відкрити для стерео і побачити трохи....Але ? також навігація..?Ви можете зробити фото в стерео..?
Я намагаюся відправити вам фото...image.jpg