і правда, роботи відмінні, навіть редагувати трубопроводи масла для адаптації змащення й охолодження на новий зусиль, які робить турбіна, магазин дуже добре і серйозно.
і правда, роботи відмінні, навіть редагувати трубопроводи масла для адаптації змащення й охолодження на новий зусиль, які робить турбіна, магазин дуже добре і серйозно.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 08:32
далі, що є ви розміщуєте посилання cos? ми всі бачимо, немає?
* Tidus: ясно і привітний, як завжди! дякуємо за ваші поради і критику на карту...на жаль, я ще не можу завантажити карту із змінами, які ти зробив, тому вам треба? очікувати, щоб досягти повідомлення :-)
У той же час applicher? ваші поради, щоб спробувати зробити краще карту, я обіцяю, що не тільки avr? щоб скачати твоя я намагаюся точно :-P
Tidus, як тільки у вас є час, подивіться на це, буде краще
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 08:31
я думаю, я зрозумів до кого ви звертаєтеся, але я дуже суперечливі думки, і я повторюю, турбіни не повинен бути красивим, але і функціональним, для того щоб конструювати турбіни, не просто піти в почуття. Часто виробляють assurdit? навіть найбільші виробники комп'ютерної техніки, тому, коли ми говоримо обробки завжди скептично, навіть, чому? щоб зробити хорошу турбіну не просто балансувати, але багато тестів в лабораторії...
погляньте на повідомлення, я не думаю, що той, хто ви говорите, якщо ви зробите корабель, і ви краще, ніж він ? ще одне питання, я бачив людину, що деякі з його робіт і розмовляв з хлопцями, які виконали робіт у нього, я не люблю говорити про чутки,я люблю помацати руками і побачити речі в обличчя
це було те, що я думала!
Я не конкурент, звичайно, не виходить, або я міняю турбіни, але я стежу тепер курс turbomacchine, і l? я зрозумів, кількість параметрів, які впливають на роботу турбіни/компресора, що значно вище, ніж те, що пу? приїхати тільки один ремісник, як для знань, так і для обладнання для експериментів і розрахунку... Для цього я віддаю перевагу брати турбіну, офіцер, що я точно знаю, робота avr?, коли andr? у surge і битком, загалом, я віддаю перевагу витратити€ 200-й? але є продукт, який я знаю, як вона працює і як змусити його працювати...
1E73B8 що? або краще, що ти думаєш, що це?
першу карту лямбды ? змінений в позитивну, я думаю, що ви зробіть міркування, докази її 1500punti, то ви побачите, як працює...
В залізничний по мені ? марно, як зміна, 1 окунь? не потрібно, 2 чому? у випадку, якщо зміни, особливо в останніх стовпцях.
Час, як я їх? живу орі і намагався б шукати обмежувачі. Потім обмежувачі крутного моменту низькими цінами, і педаль бас...
Привіт, Сандро,
1e73b8 ? пара під час включення ? зміни, які ви ? стали необхідні, так? моя 159 ? один з тих, які мали проблеми, починаючи важко в холодній.... після зміни у рух ? pi? налаштувати.. я взяв приклад з двома картами однієї 159 2.4, де проблема була набагато більше? акцентовано.. я знайшов орі з проблемою і орі aggirnata альфа, де змінили ці криві.
що стосується карту лямбда-міркував я cos?: якщо підвищення на карті поріг макс і diminuisco на поріг min do до машини-й? екскурсія значення лямбда, так що якщо пара запитом ? було досягнуто, що може знизити витрату палива з більшої кількості? повітря, ніж палива...
? є міркування? якщо ви, як мені змінити їх?
ок, час їх накласти? ori, я аналізую rail... ви звертаєтеся до лім палива?
lim пара і педаль бас свідомо в цю першу карту...один раз, думаю, на картку і розумію, роботи incrementer? ще :-)
дякуємо за вашу допомогу!
я радий, що карту запалювання був змінений свідомо, часто зустрічаються змінені, чому? обміняти chiss? яку карту на дизельне паливо...
Карта лямбда-я зробив ще кілька кроків вчора, чому? також я вірив, що вони працюють, як ви сказали вас, тому я поставив карту "high lambda", щоб мати 20/1, а інший я залишив оригінальний, результат машина була chiavica, йшла в повільному темпі, а потім всі разом eplodeva, потім я подивився краще damos, і я зрозумів, що перший працює з певним витратою дизельного палива, другий з іншого, так що я думаю, що краще змінити таким же чином.
Для розрядників мав на увазі, що ви повинні знайти фільтри дизель, є, принаймні, 2 активних.
Пара, а не тільки на початку ви повинні дати більше, в іншому випадку ви не розумієте, навіть не розумієте, якщо зміни не працював або якщо не вистачає ще якийсь обмежувач...