я abonamento з фірмою, яка посилає info на 20 хв для зняття , в понеділок вранці я йду до майстерні , formulo запит і тобі додаю на форумі з інструкціями видно , модератор дозволяє.
я abonamento з фірмою, яка посилає info на 20 хв для зняття , в понеділок вранці я йду до майстерні , formulo запит і тобі додаю на форумі з інструкціями видно , модератор дозволяє.
я не можу тобі допомогти , я в такій же ситуації, просто щоб
знати , тобі колір проводів йде добре?
Хлопці, як щодо скласти список автомобілів зчитуються і записуються через obd? Я бачу, що цей інструмент добре працює тільки з obd..
Ок? якщо не вгадає кабелі ризик спалити картину або щось інше.. Якщо ми робимо список автомобілів працює через obd ми розуміємо, що парк автомобілів охоплює без сучка і задирки. Чи я помиляюся?
Але, щоб радий, деяких клієнтів, я думав я зробити покупку в цій області.
Думала, digiprog 3, не більше при необхідності (з урахуванням вартості мінімум) tachopro тільки, щоб мати інструмент "ескорт" для безпеки.
Ви що думаєте? чому? я також бачу багато digimaster 3 в продаж, але як? видно, що ціна буде добре відрізнятися...
I digiprog всі кабелі завищені? що ? хороша свердловина насправді...
Подивитися-то? автомобіль, який підтримує OBD. Для мене ? то причина, по якій пу? сказати "купівля";Простий і швидкий. Інше, що ви f? через нерухомий ? рішення зародковому стані, і cio? входить в розділ diy. Я думаю, що все у вас добре elettrauti вам не потрібно в обов'язковому порядку для digiprog йти на eeprom.
Tachopro? А то я не зрозумів, якщо gi? ce l?у вас є або ви хотіли б придбати. Якщо ви хотіли б придбати я не бачу, чому?. У digiprog ? pi? передовій, ніж tachopro. Завжди, теоретично. І ми говоримо про C***я думаю ;-) Так ? всі теоретичні обговорення.
-Нічого якість?
-Нічого, обслуговування клієнтів
-Нічого, update
Грабіж в тому числі і в ціні.
Жарт :-)) Не завжди
І чому ніхто не говорить про те, digimaster? Це справді дурниця, як здається?
Мені здається, що не робить нічого з бд (або майже)...
Однак repsoft потрапляє китайський клон digiprog і з 2000euro ще ви від оригіналу :-)
шкода, що ви не зміниться і всі адаптери, що багато, і на клон не праві: так що чекає вас в пролом :-D
Я знаю, що сказати на цю тему.Я nn я думаю, що ви не можете, гарін l інструмент тільки з о'кей та км. Як правило, ви повинні змусити вас дорого заплатити за x в цьому.Але ти знаєш, що ти не можеш попросити дуже.Я бачив інтерфейси, які стоять на 9000?.Не ? краще, ніж якщо тримати на вітрині? Я розумію, l eccezzione технологічних досліджень.Але кожні 2 місяці виходить модель автомобіля, новий.Потім купите сьогодні, і завтра ви вже? інструмент обмежений. Потрібно робити оновлення? Ок.Kosto?