я ж тобі написав, помножити на значення, яке ви в карту 0,01 та отримайте обсяг. У будь-якому випадку 70, ви також можете помістити його, скажімо, до 70
я ж тобі написав, помножити на значення, яке ви в карту 0,01 та отримайте обсяг. У будь-якому випадку 70, ви також можете помістити його, скажімо, до 70
Prova_Win_OLS.rar
Ось!
ок, тепер давайте зробимо перерву, сьогодні вночі тебе я дивлюся, і ми проводимо з обмежувачем крутного моменту.
гаразд, добре, якщо ви спробуєте cos? ? ви побачите мало різниці, в тому сенсі, що як і раніше q.. ? обмеженою. Перейдемо до обмежувача крутного моменту.
Спрацьовує завжди на витрата дизельного палива, а потім на карту ви знаходитесь значення в мм^3/i, помноживши дане значення на 0,01, ця карта служить для обмеження крутного моменту в деталях, чому? з допомогою педалі, як подивитися у вас в рядку 1500rpm, в тому, що відразу після 4500, це зробить неможливим вдалою калібрування. Ця карта вимагає доказів, скажімо, що, як правило, не більше ? 70mm^3/i, і ви повинні його варити, принаймні від 2500 до 3500, до і після піти на спад зазвичай, дивіться карту з winols. це для? не ? між карти тюнера, тому ви повинні шукати його в 2d, а потім помістіть курсор, де c'? 0 і, утримуючи натисненою клавішу "shift" scrorri до dx-19 очок (їх див. нижче зліва), то вам місця, де вас в кривий відразу до 0 і залишаючи l? курсор відкрити карту, і, коли він говорить, "вісь x вгору від "eprom - from exup cursor - 16bit lo/hi"
Ок, тоді я намагаюся зробити як ви сказали мені, і я поставлю на карту..а що стосується iq limiter?
Я ? пропустив крок, виберіть картку, а потім натисніть "K", з'явиться зліва в списку "my maps", то aggiungigli осі, як я вже сказав вище.
вперше з winols ? дуже важко, але потім ви побачите, що ? просто... в будь-якому випадку ви, c'? так навіть в 2D: ви повинні послатися на кривій, яка передує обмежувач крутного моменту, що представляє обертів двигуна.
http://img407.imageshack.us/img407/9...torecoppia.jpg