Сторінка 7 з 42 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima
Результати від 61 до 70 від 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    отже...поясню одну річ за один раз..карта лямбда-це не що інше, афр...показують співвідношення "стехиометрической", тобто повітря, палива...тільки що примножує коефіцієнт ? 0.001...якщо, наприклад, ви знаходитесь 1,38 означає, що ви будете мати відносини stechio обмежена 13.8....тому, якщо ви хочете зійти з stechio і збільшити дизельне паливо впорскується потрібно ЗМЕНШИТИ лямбда-карти....наприклад, якщо ви робите це в команді 0,500, практично дозвольте до ecu надати для afr в розмірі 5...
    для досягнення мова ? правильно...вважає, що добре б підтримувати протягом 7 градусів post inj, але в межах 10 ? прийнятно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    отже...поясню одну річ за один раз..карта лямбда-це не що інше, афр...показують співвідношення "стехиометрической", тобто повітря, палива...тільки що примножує коефіцієнт ? 0.001...якщо, наприклад, ви знаходитесь 1,38 означає, що ви будете мати відносини stechio обмежена 13.8....тому, якщо ви хочете зійти з stechio і збільшити дизельне паливо впорскується потрібно ЗМЕНШИТИ лямбда-карти....наприклад, якщо ви робите це в команді 0,500, практично дозвольте до ecu надати для afr в розмірі 5...
    для досягнення мова ? правильно...вважає, що добре б підтримувати протягом 7 градусів post inj, але в межах 10 ? прийнятно...
    дякую за пояснення заздалегідь, зараз насправді, формула для розрахунку anticpi ? спрощена poioche я повинен tenerc onto, що я повинен дивитися на відстань до поршня в вмт, а потім натисніть теорема піфагора динамічний для кожного стані руху dell вал розрахунку довжини viella і циліндр один від нападу Шатуна/циліндр, бо швидкість валу ? однорідної але поршня немає, істотно уповільнює крайності, однак, враховуючи, що уповільнює рівною momo в вмт і середнього бізнесу формула для розрахунку тривалості впорскування повинні бути більш або менш правильно, тепер питання ? ок, щоб максимальне значення посаду пмс, але скільки градусів я можу передбачати до вмт, ви можете отримати 30?? бо якщо ми беремо до уваги, 4500 об з уприскуванням палива 70 мм3 / я 22?, потім я близько 900us уприскування (приблизно, бо не ? у break point), що еквівалентно 24? потім з плином часу кута вприску після вмт 2 градусів, якщо збільшення на 20 % avro 1080 сша, що еквівалентно 29? з часом кута вприску після вмт 4?, це означає, що з цим підйомом я міг би залишити заздалегідь, ori, або навіть я міг би зменшити і довести час пост вмт до 7?, але inn даному випадку сплачується в плані урожайності? або я міг би збільшити тривалість ін'єкції до 7?, але не ? занадто? ось що я хотів би зрозуміти, як себе, і якщо слід також знизити авансові платежі або збільшити ін'єкцій до межі вперед, від 7 до 10 ? пост пмс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    так. значення 1000 відповідає стехиометрической, а потім 14.7/1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я зробив дослідження аванси, які я був трохи засмучений, то я butatto чер ua таблиці exel шляхом перетворення авансові платежі в градусах, ms для ін'єкцій 70mm3 на 4500 об, результати на ці вкладення, тому що, якщо я використовую 800 ms заздалегідь, щоб надати 70mm3 до 4500 оборотів, мені потрібні 1000 заздалегідь, щоб ввести їх безпосередньо в 1000 обертів? 1000 обертів, є 700 бар, щоб надати 70mm3 700 бар там хочуть (роблять рахунок на середнє значення, враховуючи, що не з'? табличні термінів 70mm3) 2400us, що на 1000 оборотів, 14?, у цьому випадку заздалегідь, 6 ? я 8 градусів post pms, тут було б корисно привести значення post вмт, до 7 градусів, так що я міг би передбачити, чим може, 2, може бути, занадто багато, я думаю, що міркування правильно, ecu для 70mm3 враховуючи, що не є брейк-пойнт тому середнє значення або закон вр від 80mm3? це ? в основну інформацію для розрахунку tem0pi, я пам'ятаю тільки що я вкладав цінності у відсотках справа, і багато мені говорили, що карти рано, сполучених між собою, і не розуміла в той час, тепер розумію, що
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    так. значення 1000 відповідає стехиометрической, а потім 14.7/1
    я їх читаю від драйвера 1.x, отже, не в абсолютних значеннях 2d, а потім 1000 відповідає stechio, але в абсолютних значеннях, я вже конвертувати на ecm titanium для тих карти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    я зробив дослідження аванси, які я був трохи засмучений, то я butatto чер ua таблиці exel шляхом перетворення авансові платежі в градусах, ms для ін'єкцій 70mm3 на 4500 об, результати на ці вкладення, тому що, якщо я використовую 800 ms заздалегідь, щоб надати 70mm3 до 4500 оборотів, мені потрібні 1000 заздалегідь, щоб ввести їх безпосередньо в 1000 обертів? 1000 обертів, є 700 бар, щоб надати 70mm3 700 бар там хочуть (роблять рахунок на середнє значення, враховуючи, що не з'? табличні термінів 70mm3) 2400us, що на 1000 оборотів, 14?, у цьому випадку заздалегідь, 6 ? я 8 градусів post pms, тут було б корисно привести значення post вмт, до 7 градусів, так що я міг би передбачити, чим може, 2, може бути, занадто багато, я думаю, що міркування правильно, ecu для 70mm3 враховуючи, що не є брейк-пойнт тому середнє значення або закон вр від 80mm3? це ? в основну інформацію для розрахунку tem0pi, я пам'ятаю тільки що я вкладав цінності у відсотках справа, і багато мені говорили, що карти рано, сполучених між собою, і не розуміла в той час, тепер розумію, що
    блок управління інтерполяція з використанням значень pi? осередків.
    У будь-якому випадку на малих обертах, не ? проблема мати повідомлення ін'єкцій, навпаки, вигідно, чому? посилають у черзі перед турбіною. Тоді як ви мати 70mm^3 = 1000 оборотів в хвилину... я думаю, що якщо це повторити перший результат буде зчеплення, який виходить з двигуна mo' freesbee

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    очевидно, що їх не може надати ваше порівняння з freesbee ? було не чим іншим, esilerante я все ще сміючись тим не інтерполює потім interrogs більше клітин ? малюнок рядку приймає значення, яке закон цього рядка ? операції, має про логікою, ви ж і ні? типу середні значення більше і більше клітинок, щоб знайти значення відсутня

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    додаю конвертер з градусів секунд в залежності від оборотів, що я і зробив з exel
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    на низьких ін'єкції, у порядку 20mm3 я аванси додаткова тривалості ін'єкції, дивно, я, змінивши, щоб піти, принаймні на 2-3 градуси після вмт, що ? правильно, заздалегідь (до 4500 оборотів на 17.5 мм3, що ? у 21? і ін'єкції триває 15.5?, встановлено заздалегідь в 14?, повинно бути правильним і ні? або роблять це так, щоб уповільнити турбіни на високих обертах?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Авансові платежі вибираються в залежності pi? факторів, так що я б тобі їх? живу оригінальні, в свій час я намагався змінити їх, але у мене продуктивність стала гірше і витрата палива, а також...
    Зміни тільки ті, максимум, де насправді перевизначити в ****llo тривалості.

Сторінка 7 з 42 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •