я зробив дослідження аванси, які я був трохи засмучений, то я butatto чер ua таблиці exel шляхом перетворення авансові платежі в градусах, ms для ін'єкцій 70mm3 на 4500 об, результати на ці вкладення, тому що, якщо я використовую 800 ms заздалегідь, щоб надати 70mm3 до 4500 оборотів, мені потрібні 1000 заздалегідь, щоб ввести їх безпосередньо в 1000 обертів? 1000 обертів, є 700 бар, щоб надати 70mm3 700 бар там хочуть (роблять рахунок на середнє значення, враховуючи, що не з'? табличні термінів 70mm3) 2400us, що на 1000 оборотів, 14?, у цьому випадку заздалегідь, 6 ? я 8 градусів post pms, тут було б корисно привести значення post вмт, до 7 градусів, так що я міг би передбачити, чим може, 2, може бути, занадто багато, я думаю, що міркування правильно, ecu для 70mm3 враховуючи, що не є брейк-пойнт тому середнє значення або закон вр від 80mm3? це ? в основну інформацію для розрахунку tem0pi, я пам'ятаю тільки що я вкладав цінності у відсотках справа, і багато мені говорили, що карти рано, сполучених між собою, і не розуміла в той час, тепер розумію, що