не s? якщо ви бачили, тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2594
я поставив нотатки, зроблені в процесі, безумовно, не ? багато, але ? у будь-якому випадку початок
не s? якщо ви бачили, тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2594
я поставив нотатки, зроблені в процесі, безумовно, не ? багато, але ? у будь-якому випадку початок
magi ти великий! ? все дуже ясно, і для початку я б сказав, що ? топ,ваш ? великий внесоквідмінна робота!
хлопці, я вивчаю карту, що я ? був зроблений фахівцем, щоб побачити, що і як були порушені певні значення, я спробував зробити деякі зміни, перш за все, до низькими цінами, чому? до 2000 оборотів c'? отвір дуже гостро, що зникає, коли ви наберете 2000 оборотів кожен крок виходив від 1500 оборотів, привівши у відсотках 1300 обертів, грунтуючись на значення, наведені та розрахунку правильний крок у табличній, я б не опублікувати його-чому? мені не здається справедливим по відношенню до неї, можу сказати, що це стосується тільки системи вприскування палива, чому? турбо ? управління: пневматика з ручним регулюванням перепускного клапана, що я і зробив, я підвищуючи тиск 0,2 бар, і перевіривши всі, з манометром автомобіль ? євро 3, то без fap\dpf
я вам скажу тільки одне, з особистого досвіду, на моїй машині.
я почав зіставляти ін'єкцій перед 1000rpm, а потім 1500, але автомобіль я курив.
тепер, що не вбиває, то робить від 1700rpm не курить-й?
так що не на всіх авто ? можете дати кроком gi? від низьких оборотів, не має побічних ефектів (fumosit? вихлопних газів)
автомобіль в питання, курить менше, ніж в оригіналі, але я повинен сказати, що я зробив зміни механічних всмоктування, видаливши також джерел тепла, перш ніж ці зміни і підвищення тиску turbo автомобіль курив, хоча і незначно, зараз нуль, це, здається, на fapспробує? завантажити карту з поправками, якщо будете бачити? погіршення torner? попереднього, який був, однак, дуже
проте очі! є деякі titanium, що помиляються всі cheksum
версія 1.61 ? кращий
я з ecm 2001 року ніколи не було проблем.
доведена на титан і ебу заблокований
Те, що це не добре, і 1.49 .....1.61 90% і ок
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Я повинен спробувати, щоб витягнути з суми