Стр. 7 з 11 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 110

Обговорення: Перші кроки з ecm titanium

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    не s? якщо ви бачили, тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2594
    я поставив нотатки, зроблені в процесі, безумовно, не ? багато, але ? у будь-якому випадку початок

garret
    Guest
    magi ти великий! ? все дуже ясно, і для початку я б сказав, що ? топ,ваш ? великий внесок відмінна робота!

garret
    Guest
    хлопці, я вивчаю карту, що я ? був зроблений фахівцем, щоб побачити, що і як були порушені певні значення, я спробував зробити деякі зміни, перш за все, до низькими цінами, чому? до 2000 оборотів c'? отвір дуже гостро, що зникає, коли ви наберете 2000 оборотів кожен крок виходив від 1500 оборотів, привівши у відсотках 1300 обертів, грунтуючись на значення, наведені та розрахунку правильний крок у табличній, я б не опублікувати його-чому? мені не здається справедливим по відношенню до неї, можу сказати, що це стосується тільки системи вприскування палива, чому? турбо ? управління: пневматика з ручним регулюванням перепускного клапана, що я і зробив, я підвищуючи тиск 0,2 бар, і перевіривши всі, з манометром автомобіль ? євро 3, то без fap\dpf

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я вам скажу тільки одне, з особистого досвіду, на моїй машині.
    я почав зіставляти ін'єкцій перед 1000rpm, а потім 1500, але автомобіль я курив.
    тепер, що не вбиває, то робить від 1700rpm не курить-й?

так що не на всіх авто ? можете дати кроком gi? від низьких оборотів, не має побічних ефектів (fumosit? вихлопних газів)

garret
    Guest
    автомобіль в питання, курить менше, ніж в оригіналі, але я повинен сказати, що я зробив зміни механічних всмоктування, видаливши також джерел тепла, перш ніж ці зміни і підвищення тиску turbo автомобіль курив, хоча і незначно, зараз нуль, це, здається, на fap спробує? завантажити карту з поправками, якщо будете бачити? погіршення torner? попереднього, який був, однак, дуже

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    проте очі! є деякі titanium, що помиляються всі cheksum

garret
    Guest
    версія 1.61 ? кращий

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    я з ecm 2001 року ніколи не було проблем.
    доведена на титан і ебу заблокований

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Те, що це не добре, і 1.49 .....1.61 90% і ок
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    Я повинен спробувати, щоб витягнути з суми

Стр. 7 з 11 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення