-
Не плутайте?...відновлення буде? те ж саме!але на цей раз не тому, що? датчик йде "зашкалює", але чому? перевищенні ліміту recovery встановлюю в карту...
-
-
мова ? завжди, що, якби опис карти ви можете робити те, що ви хочете.
-
в іншому форумі говорив про необхідність лінеаризація датчика...
-
Вибачте, питання не по темі. Форсунки 69/75 різні, і я. Але на 69 вони ті 95. На 75, 95, вони, а?
Повертаючись в топік. Але ви хочете перейти на 1.5 бар з турбіною орі, або чому? ви змінили навіть натовп?
-
Форсунки в Момент 70CV відрізняються від тих, гран-прі 75 і 90. Ті, в 95 раніше різні, і на момент 70 йдуть (я мессі) і вони навіть на 75 і 90... хоча не знаю, наскільки велику дальність.
Більше 1.5 був для турбіни не оригінальні, подивитися BV35, що мені здається, що той, хто має GP також тримає більше 1.5 бар, або ще краще GTB1446V.
Я в кінці тижня або на початку наступного я повинен встановити BV35, отриманих GP90 на моїй Точці 70. Очевидно, що команда змінної геометрії ? було змінено, і тепер приводиться в дію від перепускного клапана.
-
Добре Віра, де ти? У мене є Swift-75, дякую за інформацію на инжекторах. Xk? встановити BV35, а не щось більше? серйозно, votla, що ви робите роботу? Я вражений від 1749...В 1.5 я думаю, достатньо для відкачування повітря досить...
-
буде, але в кінці кінців ви ризикуєте спотворити дизель...cio? крутний момент на низьких оборотах..
-
Ну, теоретично, зумівши змусити працювати вірно гео, не треба "завантажити", cos? так високо, вам не здається?
можливо, збільшує відставання 300 об / хв, я думаю, що з кількох спроб карту, вдається обмежити, як пі? можна явище, з? прогрес, звичайно, більше, і тягнути до високих і значним. На додаток температура буде більше? низьких, і становить тиск, витрата набагато більше. Не виникне навіть проблема, по-моєму, подолати 1.5 recovery.
Або я помиляюся, що-то?
Ми? р? off topic :/
-
Я постараюся відповісти на всі:
Так, міняти датчик цей йде лінеаризовані нові значення, я зробив це на моїй, але я міг би, чому? я damos, тому я шукав і знайшов, де змінити лінеаризації, але цього ECU ми зараз тільки відомості, отримані від діагнозу і від практичного досвіду...
Турбіна: 1749v *1.5 бар ? gi? у районі насосних, так що не продовжувало б більше? у 100000km бути оптимістами. До речі, до збільшення турбіни я стежив за тим, той факт, що у вас є можливість? дати дизельне паливо, повітря, тільки не aumebta потужності...
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму