Кріс...не мій ? в запеклості...и? ці машини можна витягнути держав абсурдними, особливо працюючи в ecu на тривалість і так як вони, вирішив взяти один з цих автомобілів я б хотів дізнатися більше ви можете....
Кріс...не мій ? в запеклості...и? ці машини можна витягнути держав абсурдними, особливо працюючи в ecu на тривалість і так як вони, вирішив взяти один з цих автомобілів я б хотів дізнатися більше ви можете....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
http://ppdmaps.jazdw.net/
бачив, що ви хочете вчитися, це тобі мінус, завантажити всі, так ви schiarirai ідеї![]()
Привіт Боб, дякую...не могли б ви люб'язно пояснити мені, p? козетта на ці sw...
vabb? tunerpro, то я р?..але проблема і в тому, що кожен раз я повинен створювати драйвери....
мені служив тільки знати, якщо розрахунок, наведений раніше, могли б піти добре....
ви можете дати мені який-небудь пораду???
то sw це працює тільки з simens (і то не всі ).. але, не та, що розумію, що ще багато.. єдине ecu підтримується цілком пристойно, є ppd групи vag...
я сподіваюся, що автор продовжує розвиток..а зараз-зовсім трохи, що і зупинився на версії 132
а я з цим sw мені вдалося зняти обмеження turbo на моїй sid803. перед тим, як сходилося на протязі більше 2 секунд, 1.5 бар .. зробив помилку і потужність різання.
спасибі bobracing ми прово...
якщо у мене труднощі? тоді просити? довідка.....
ще раз спасибі....
roby вибачте..але карти вихлопних газів з сайту tunerpro??