ви були прозорі і дуже..дякую!!карту диму і те, що ecm називається тиском parzializzato?? по-твоєму, отже, оптимальне значення становить близько 14:1? величезне спасибі!!!!
ви були прозорі і дуже..дякую!!карту диму і те, що ecm називається тиском parzializzato?? по-твоєму, отже, оптимальне значення становить близько 14:1? величезне спасибі!!!!
дивіться значення в карту і зробіть два рахунки.....в дизель межа, щоб не палити багато, і навколо 16-16,5:1.....
нічого fa2st
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
в карту диму або ін'єкції parzializzato, як називається те sw 2 гроші...знаходитесь повітря і iq дизель не значення безпосередньо...
то тобі потрібно розрахувати, щоб ви...калькулятор в руки....
ок, спасибі за роз'яснення... я, звичайно, так і роблю роботи на паливної автомобіля питання..потім, починаючи припустимо від 18 як значення за замовчуванням, і, підійшовши до 15 відгодівлі,збирається 15 smagrisco......правильно??
вибачте, хлопці,але коли ви і початківців, і ви з великим бажанням вчитися і так...я думаю, ми всі пройшли через це...![]()
точно... ще ? низьке числове значення ще й "сало" afr і більше диму ви...навпаки більш afr ? високий ? менше курити будеш, якщо ми говоримо про дизель.....пам'ятаєте? що мапу ти куриш ? обмежувач дизель....таким чином, ви в певний момент можна встановити в карті, наприклад, значення bassisimo типу 13:1, але якщо не з'? дизельне паливо достатньо "в гору"? від DW автомобіль навряд чи...fumera чому? можливо, ліміт вводили вже? враховуючи ж DW.....
IQ= Injected Quantity=кількість? вводять повідомлену з паливної..
DW=Driver Wish=бажання водія=карта педаль=запит, що ви робите правою ногою через потенціометр дросельної заслінки, щоб повідомити ecu, що "прискорення", потім "бажання палива" для вашого двигуна...