Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 72

Обговорення: Думку Карта A4 1,9 TDI 131cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    ок. але ? однієї кривої або карту. або кілька посилань для переміщення?
    карти уприскування прибуває в 5355giri.
    сара слюди від rescale в brekpoint обмежувача крутного моменту?
    Теоретично, може бути це рішення слід спробувати її, щоб побачити, якщо ? так, чи ви чекаєте підтвердження, що хтось вже? знає.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    я для проби я спробував rescale останнього вр від 5200 до 5355 та насправді приходить до нас, але, даючи дизельне паливо, заднім числом не отримаєте ніколи.
    але не знаю, якщо це ? на дорозі, що каже йосип.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    якщо говорити про конструкції, то все rimappature не мають, та добре, що ви говорите? механіка не терпить тих обертів, і l' утиліти? ви вона, переміщаючи пари
    Насправді більше? stressi механіки менше триває....
    Я кажу, що межа обертів x двигун дизель ? 5500 об.
    Якщо для? припустимо, механіки в оригіналі ? розраховується в нормальних автомобілів, які ми розглядаємо тут, у форумі x дати макс потужність на 4000 або трохи більше? s?, я думаю, що якщо нічого не буде зроблено в механіці, у радикальний спосіб, cio? заміна распредвала з одним, який має профільну-й? поштовх, і він не замінює пружини клапанів і, можливо, буде служити + я думаю, що sar? важко знайти корисну потужність на цих обертах cos? високі...
    Я кажу, що х мені не ? вигідно дістатися з механікою акції....... Відповідні зміни, розроблені avr? його переваги? як правило, ви віддаєте перевагу x мати хороший дохід, щоб не перевищувати 4000 оборотів (режим макс).

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    якщо ви говорите переміщення пари, вважаю, що це не метод, що я сказав. було б більш складна річ. чи ви б втрати крутного моменту на низьких.
    принаймні, скажіть мені, якщо я з дороги або esponici безпосередньо карту, що я намагаюся відразу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    мови масштабувати вр обмежувача крутного моменту ? неправильно діяти іншим способом ? крива... ? з драйверів...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    ок, спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    be християнин, я повинен вам сказати, кожен думає по-своєму, я поважаю вашу думку і ціную, з іншого боку, мій вам можу сказати, що я особисто пару років adietro у мене була ця машина і я там працював дуже навіть для вивчення цих двигунів, чому? як добре ти знаєш машину, не ? зроблено тільки для ecu, проте я не буду ? я вам скажу, що завжди кажу зміни, акції, підніміть обороти до 5100 (я сказав, що ви можете? дістатися до 5500, а не те, що є прибуття mod stock) ridisegni обмежувач крутного моменту і час igniezione-й? інші модифікації, які ми всі знаємо, машина приходить в 165cv без сильних strees, то, як я завжди кажу, що ми всі тут, щоб вчитися, і якщо ти підприємець? підготував я щаслива, чому? у мене є спосіб дізнатися, то невелике саме я повинен зробити, ці двигуни були розроблені, щоб дати максимальний крутний момент 4400, а не на 4000, а не дивитися тільки дані ecu, чому? як ви добре знаєте, що-то пу? бути зі зміщенням..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    для підніміть обороти до 5100 що ви маєте на увазі?
    враховуючи, що у вас був цей двигун, чи можу я дозволити собі запитати вас, щоб дістатися до 190 л. с., механіка акції, скільки мг треба вводити? і turbo постійної або заздалегідь.
    я ні, я дилера, отже, більш встаю ? ще йде'. але я хотів би знати, звичайно, таких меж..
    привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    для підніміть обороти до 5100 що ви маєте на увазі?
    враховуючи, що у вас був цей двигун, чи можу я дозволити собі запитати вас, щоб дістатися до 190 л. с., механіка акції, скільки мг треба вводити? і turbo постійної або заздалегідь.
    я ні, я дилера, отже, більш встаю ? ще йде'. але я хотів би знати, звичайно, таких меж..
    привіт.
    Зробіть пропорцію беручи до уваги, що BSFC peggiorer?, тому зробіть розрахунок, якщо ви вирішите приїхати в 195cv....
    Від цього відсоток + частині з обмежувачем крутного моменту, потім перейти в розділ Нм>>IQ, якщо мапу просто ок сенна? у пристосуйте, якщо я не помиляюся, ви повинні збільшувати x мати пару 420Nm, я fermerei його значення max x зробити costanete 500/1000 обертів, і тоді б опускатися до 4200 x мати 190cv....
    Потім підходять всі карти уприскування, я думаю, за винятком останнього (я по пам'яті, можу помилятися)... все брейк, а відповідні значення
    Потім зробіть карту парів, як maf, які map, що ті, лямбда.... Карту парів, як, що лямбда якщо закрити рециркуляції відпрацьованих газів частина а не user? +, я вам рекомендую повторити весь масштаб точок зупину maf 2 карти, важливо, що вони ідентичні......
    Потім використовуйте карту overboost.... (з високих кількостях? дизель "завантажити" натовп, якщо ви хочете протягну сенна? піка). Карту пам'ятайте, що v? відповідно до про і мг дизель>>> дуже важливо, x, щоб уникнути piccate з пошкоджень турбує....
    Prex turbo.... По-моєму, тобі слід лизати майже абсолютні 2600mbar.... але дивіться самі.. не пересувайте і не дуже біт svbl........
    Потім ви Робите карти, педалі..... Не перебільшувати значення (педаль ви заплатили всього x 100% .... Ми повинні бути на карті якщо ? як 105л.з, який має значення в негативні, я, як правило, їх перенесення в позитивне..... (особисті вподобання)
    Потім перевірте карти передоплати.. подивіться, як сон messe з break і подивитися, якщо він працює частину або всю частину в автономному режимі в орі має значення, так x......

Тоді спробуйте і в кінці кінців зроби свої корективи у відповідності з вашими вимогами....
    Хороша робота....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    be християнин, я повинен вам сказати, кожен думає по-своєму, я поважаю вашу думку і ціную, з іншого боку, мій вам можу сказати, що я особисто пару років adietro у мене була ця машина і я там працював дуже навіть для вивчення цих двигунів, чому? як добре ти знаєш машину, не ? зроблено тільки для ecu, проте я не буду ? я вам скажу, що завжди кажу зміни, акції, підніміть обороти до 5100 (я сказав, що ви можете? дістатися до 5500, а не те, що є прибуття mod stock) ridisegni обмежувач крутного моменту і час igniezione-й? інші модифікації, які ми всі знаємо, машина приходить в 165cv без сильних strees, то, як я завжди кажу, що ми всі тут, щоб вчитися, і якщо ти підприємець? підготував я щаслива, чому? у мене є спосіб дізнатися, то невелике саме я повинен зробити, ці двигуни були розроблені, щоб дати максимальний крутний момент 4400, а не на 4000, а не дивитися тільки дані ecu, чому? як ви добре знаєте, що-то пу? бути зі зміщенням..
    Я не ставлю під сумнів твої знання, дійсно, ви dir? ви, безумовно, це можливо, і + мене... я зробив 105л.з edc16, тільки, що не маючи у моєму розпорядженні машина, як ваша, не можу я додати більш ніж один момент.. я кажу, що я дотримуюся досягти потужності і крутного моменту, що деякі сайти відомих вам torvano в мережі. Я не знаю, якщо люди як з моїх частин. Вони хотіли б, що перший постріл зроби все, потужність, крутний момент, відгук педалі, витрата палива....
    я просто до мінімуму важливе значення x її повинен піти..... впевнений, що ті моди, які ти робиш, я зараз без машини під рукою nn я можу наважитися спробувати їх на автомобілі, які власники son проти.....
    З урахуванням мого особистого, що, коли машина перевищує 200.000 км карту з такою крутний момент, що пу? formire i PD і муфти, які мають джерело не в змозі tramettere крутний момент на колеса, чому? поступитися дорогу, то, можливо, я волію дати йому трохи менше крутного моменту, ніж той, який могли б дати, для? зробити її постійною, 500/1000 оборотів, а потім її повільно спускатися і дати деякий резюме фінал в +...
    Я помітив, що людина, яка хоче карту + пара, тобто класичний футбол, воліє мати машину з хорошим протягну.... тобто декілька резюме на високих.... коли ввв зробити його щасливим, а ти, мабуть, у Кіа..і х з можливої поломки в майбутньому zebedei, коли ви dir? зчеплення, якщо він закінчиться незабаром... я змінилася мало часу f? і я можу сказати вам, що slittava nn, чому? диск приїхав, незважаючи на 250 000 км-о'кей, але чому? його натискний диск не міг тримати все це.., для яких згідно з моєї точки зору, для PD дати трохи менше пари abbassargli також режим максимального моменту і зробити її постійною x 500/1000 оборотів, а потім змусити її поступово вийти і дати макс потужність приблизно на 200 обертів вище точки макс потужності, що було в орі..... практично стає майже benza..... Слабким місцем є PD натискний диск..... насправді, якщо хтось замінити пакет зчеплення погоджується купити "навалом", політ завжди bimassa і диск ORI частини sachs, натискний диск від sachs race і підшипник ОРІ.... З цим комплектом я думаю, що вони отримують, щоб тримати майже 500Nm..... навколо 280cv......

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •