Стр. 7 з 11 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Сандро так погано, як від? наприклад, якщо на 3000 оборотів і повному навантаженні у вас є 30%, і це відкриття приведе в нуль або у відсотках?
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    зазвичай я намагаюся спати 100 очок в той час, і я бачу, як він реагує, я думаю, що регулювання слід проводити так, емпіричне... взагалі моя мета ? те, щоб утримувати піку до значення 0,1 бар карту вище мета, то я повинен перевірити діагноз, якщо клапан відкривається і закривається в безперервному або залишається на фіксований відсоток. У разі, якщо не converga необхідно підправити контролер PID

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Ви ніколи не намагалися поставити до нуля малюк обертів і подивитися, що станеться?
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, але я не хочу довести, я думаю, що результатом буде те, що буде втручатися постійно контролери PID для приведення тиску навколо заданої в карті.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Я переконаний в тому, що оригінальні час overboost йдуть відмінно! тоді також це залежить, якою турбіни ми говоримо, і, проте, якщо ви хочете, щоб тривати дуже, турбіни, повинен турбуватися, s? тиску і форсування, але головним чином-EGT!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав eismann Visualizza Messaggio
    Я переконаний в тому, що оригінальні час overboost йдуть відмінно! тоді також це залежить, якою турбіни ми говоримо, і, проте, якщо ви хочете, щоб тривати дуже, турбіни, повинен турбуватися, s? тиску і форсування, але головним чином-EGT!
    я importatissimi навіть їде!в іншому випадку руйнується

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Я згоден з гвідо п'яти.

Проблема виникає при збільшенні дизельне паливо (головним чином те, що вводили після ВМТ). Тоді, на мій погляд, те, що я можу констатувати після 150000km багато турбіни, ви starano.

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Я згоден з гвідо п'яти.

Проблема виникає при збільшенні дизельне паливо (головним чином те, що вводили після ВМТ). Тоді, на мій погляд, те, що я можу констатувати після 150000km багато турбіни, ви starano.
    я згоден.. я помітив, ch і на fiat це відбувається! я в boost я залишаю оригінальний, коли я знаю, що у мене є клієнти розбірливі і хочуть, щоб всі жорсткі з часом .Але, коли вони хочуть, що машини нагнітаючи приріст 4-7% . я з моєї машини, я зробив 150 000 км, і тепер я відчуваю, що турбіна ? злегка незбалансованим.

Маленьке питання, який ? карту вприскування палива, яка регулює витрату дизельного палива впорскується після ВМТ?

спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не думаю, що існує карта, яка вказує кінець уприскування, в кінці уприскування йде обчислюється, знаючи, час вприскування і вперед

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    я залишаю їх, як завжди, оригінальні

Стр. 7 з 11 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення