Mpps або не читає або читає файли, неправильні, чи що ? як ніби не прочитав. Краще почати з файлу ліжку з BDM.
Півник тому virtual read, то не читає файл, який насправді c'? на ECU, але отримує від своєї внутрішньої бази даних.
Mpps або не читає або читає файли, неправильні, чи що ? як ніби не прочитав. Краще почати з файлу ліжку з BDM.
Півник тому virtual read, то не читає файл, який насправді c'? на ECU, але отримує від своєї внутрішньої бази даних.
Але якщо закон віртуальний файл йде добре, у будь-якому випадку??
.. У virtual читає
Файл бази даних, програміст, наприклад, півень v2.. Mpps в marelli 75-90 не читає або краще читає файл не добре
70 к.с....., 75 і 90 у virtual...
я віддаю перевагу її з mpps v12 спис 75-90-105 к.с., тому що mpps має протокол читання і запису швидше,закон 20хвилин і пише погані 8 хвилин на рахунок інструментів, оригінальні, що я, як півень, і kess v2, що для читання ставлять нас півтори години, і, щоб написати 50 хвилин, я б сказав, занадто багато
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ваш mpps ? клон?
Хлопці, а потім mpps v12 це нормально чи я муза 1:3, 90 к.с., або вона повинна відкриватися обов'язково ебу?
З півник, а ви назад через послідовний порт, або ви повинні відкрити в рівній мірі?
Чому? я не зрозумів, так ці 7 сторінок :-)
Чому? ви читаєте погано чи не ти точно зробив![]()
Mpps v12 не добре. Півник ви.
В іншому випадку ви можете відкрити, якщо хочете, і зробити її BDM