Сторінка 67 з 111 PrimaПеред ... 1757656667686977 ... ОстаннєUltima
Результати з 661 по 670 з 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    1.5 бар з турбіною оригінальний ви знаходитесь в межі... Далі починає шуміти, для мене це musi або ви готуєте втулок... потім він продовжує шуміти, протягом декількох днів... Cos? невеликий ком"? arriver? до 200 000 обертів!
    Дякую, віра, не знаючи ще добре

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    1.5 бар з турбіною оригінальний ви знаходитесь в межі... Далі починає шуміти, для мене це musi або ви готуєте втулок... потім він продовжує шуміти, протягом декількох днів... Cos? невеликий ком"? arriver? до 200 000 обертів!
    Дякую, віра, не знаючи ще добре, автомобіль (? перше, що я роблю) я не знаю, механічно межі. Я, здається, читав, що орі працює 1 бар і потім alzer? i lim в карту 1.2 / 1.3 макс. Не я повинен робити, одна річ, роздратований

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Якщо я правильно пам'ятаю, читаючи керівництво на мареллі я бачив цю карту перетворення. Просто я не можу йти до ПК, управління і скажу. Але ти встань бітів, які стоять на 775, принаймні, 850 (1500 бар)? Я все ще не можу завантажити карту, яку я підготував, чому? у гонці, яку я використовую в якості морської свинки ? друга.
    Мені виправляє .....я переплутав з іншого керівництво. У мареллі 6jf не знаю, якщо c'? карту перетворення, нм / iq, як в edc16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    оригінальний хід назад 1.1 пік і 0,9 константи.
    але потім Віра карту уприскування parzializzato не буде "spulciata" все від ecu? тому в реальності? розмір карти 16x16?
    якщо ми хочемо отримати надати 65mm3 досить замінити тільки форсунки?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    оригінальний хід назад 1.1 пік і 0,9 константи.
    але потім Віра карту уприскування parzializzato не буде "spulciata" все від ecu? тому в реальності? розмір карти 16x16?
    якщо ми хочемо отримати надати 65mm3 досить замінити тільки форсунки?
    Оскільки я, розуміючи дещо в цій ecu, якщо з компонентами серії не проходять 65 мм3 теоретично не повинно служити підвищення часи, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Дякую, віра, не знаючи ще добре, автомобіль (? перше, що я роблю) я не знаю, механічно межі. Я, здається, читав, що орі працює 1 бар і потім alzer? i lim в карту 1.2 / 1.3 макс. Не я повинен робити, одна річ, роздратований
    Якщо ? 70 cv має перепускний потім, щоб підняти тиск, треба діяти, або на стрижень перепускного клапана або, вважаючи t і кран на шланг від перепускного клапана.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    За той час, як сказано вище ? таблиці калібрування форсунок і, отже, ебу коли необхідно впорскувати малюк мм3 певного тиску йде читання, що час має залишити інжектор басейн.
    Але якщо я змінити ці часи ебу sar? у будь-якому випадку впевнена, що варити малюк мм3, що і тиск, у той час як в реальності? i мм3 вводять будуть вище.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Якщо ? 70 cv має перепускний потім, щоб підняти тиск, треба діяти, або на стрижень перепускного клапана або, вважаючи t і кран на шланг від перепускного клапана.
    ... З ke перепускний у мене є деякі знайомі?.....

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    ... З перепускного клапана у мене було багато що зробити.....no problem

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    Привіт усім, хто-то пу? passarmi цього відомого англійського керівництва, яке пояснює поведінку цих ecu?
    заздалегідь спасибі

Сторінка 67 з 111 PrimaПеред ... 1757656667686977 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •