Після того, як з'ясувалося ліжко, riprover? слідуючи вашим вказівкам.
Після того, як з'ясувалося ліжко, riprover? слідуючи вашим вказівкам.
Я хочу повторити якісь випробування, починаючи з читання, щоб зрозуміти, як ніколи не вийде.
Я не хотів би, що проблема була пов'язана з моєю операційної системи win 7 32 bit). Ми бачимо, що він виходить.
дивіться, я не думаю, але я не впевнений,writer робить мене на 64bit, win8....але якщо у вас є можливість? навіть з віртуальної машини тест....
тобто і reader/writer grauiti, які можуть бути використані на ecu мотоцикла, що гірський iaw59m і iaw5am, крім того, ce n'? навіть той, який робить iaw15p....дуже практично і швидко, і практично використовує їх з класичними кабелі kkl для діагностики....
Я розмовляв ще давно, тут: http://www.professionalchiptuning.ne...raline-Marelli
Я знайшов їх не стабільними на 100%, в тому сенсі, що іноді приходили інші-ні. Я повинен? заглибитися в ради пройшли ducati83.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Після декількох спроб, також, дотримуючись порад ducati83, я не в змозі читати 5AMHW610, win 7 32 біт, з ccl і швидкість? мінімальне двері.
А з 59MHW010 не з'? в сторону, щоб прочитати.
Ми говоримо, що система не здається мені зовсім не надійний і я б не ризикнути писати на ECU.
Вибачте, питання, можливо, банальний і зі знижкою
але kess v2 не дуже добре, як програміст для мотоциклів?
Для Ducati, Aprilia та інші ? відмінний інструмент. Я кажу про золотих, ясно, що він протоколи оновлені для останніх моделей. Має свою вартість, але коу якість? не обговорює.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.