Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 з 178

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    33
    привіт, дельфін! у вас що нового? (хоча навряд чи) вам зробити? свисток

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    я впевнений, якщо ви робите роботу в команді ви приїдете раніше, я так багато хочу, але мало часу, але коли я ставлю себе в голові, що я повинен зробити, я можу навіть змінити шлях, але і включення його у відповідь має прийти поза, так чи інакше те, що я ставила там прибуття завжди. Я хотів би передати це повідомлення всім тим, що сьогодні день, щоб різні труднощі? що ми зустрічаємося, здавайтеся, або вони думають, що я не є, щоб справу вдалося? ніколи не мій девіз, і зробити. (я не хотів нікого образити те, що я написав, і те, що я намагаюся дійсно, хлопці, ми хочемо здати
    Привіт, скоро я просто новинки? я дам вам знати, привіт всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Привіт Дельфін, як я тобі сказав, що я в порівнянні damos, і вони майже рівні моїм,велика частина файлів OLS, але не, я без проблем завантажувати файли,поясніть мені, в чому? вашу проблему?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    моя проблема в реальності? ? той же, що і ми, всі ми, я думаю, і cio? читати значення карт, коли їх змінюєте, що ви про який навантаження ви маєте на увазі, якщо ви йдете поштою файли з відповідним files ols і скажи мені, як зробити читання даних, коли використання map3d, я точно знаю, що я, змінивши не знаю, якщо я не пояснив, ти бачив якийсь екран swifect або winols з damos завантажені практично прочитайте всю інформацію, що ви хочете, але у всьому, якщо я помиляюся, і як говориться я гаряча вода готова, і я її не бачу (шкода, якщо я зробив якийсь дурний приклад), якщо ти мене зрозумів, спробуй дати мені руку, якщо ви хочете через skype, а потім працювати, ми помістимо його на сайті, будь ласка, все) все одно Дякую за турботу і ваш доброзичливий відповідь Здрастуйте, найближчим часом

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Можливо, я не зрозумів,при закачуванні damos або файли ols праворуч ви з'являються назви карт, якщо ви натиснете на ім'я, відкриває для вас карту, і ви можете відкрити його в hex,2d,3d, щоб закрити його, натисніть Esc, або хрестик у верхньому правому куті, і ви повертаєтеся на карту,в якості альтернативи ви можете провести повну карту в 2d, коли показати карту виділена зупинишся наведенні покажчика миші дає ім'я карті, якщо ? те, що вас цікавить, натисніть за допомогою миші на карту, і він тобі відкривається, як описано вище, так у вас всі переходи як у табличному, що 2d або 3d.Я сподіваюся, що це ваші сумніви
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    добре, якщо, наприклад, що інтерпретація, що від його значення, те, що ти бачив ? ми? що змушує бачити файли ols, damos files або ще набагато більше, в тому сенсі, що при наведенні покажчика миші на карту вам говорить значення безпосередньо, а не тільки те, що, точно, оскільки знаходяться в стадії вивчення, я можу помилятися, тому я приймаю volentiri всі форми допомоги, дякую тобі, так як у вас оформлена частина проблеми, ми повинні просто продовжувати вчитися і шукати інформацію. Привіт, скоро ...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    З усіх тестів, що я зробив, мені здається, те, що ви сказали, і cio? що при наведенні курсору на карту ви бачите значення (ви маєте на увазі як тому ecmtitanium про нових відповідних драйверів), якщо у вас один екран статтю читати.Для інформації, різниця між damos файли і ols ? що остання ? завантажив damos на карту з зсув правильно, то краще ols, як точність.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт всім, я додам до обговорення, так як я хотів би почати, я теж за допомогою цієї програми...
    Я тільки що встановив на пк (Win XP SP3), але мені один дивний недолік: щоразу, коли я натискаю деякі клавіші на клавіатурі (CTRL, shift, стрілки, etc...), замість того, щоб виконати правильну команду в парі, не що інше, як перехід з одного режиму в інший (текст, 2D,3D) завжди повертаються до початку! Я шукав, якщо є ? щось в ipostazioni, але я не знайшов нічого про це: хтось отримав мій же вразливості або знає як її вирішити? Чи мій ? версія несправний або має якісь incompatibilit? coa інших програм?
    Востаннє редагувалось барт; 04-11-2012 в 10:58

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Здрастуйте, bart,версія, що у вас є ? несправність я і я і потім ne h знайдена хороша в мережі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Спасибі filippin87, то abbandoner? і спробує? з іншого...

Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •