Сторінка 6 з 34 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    максимальне значення часу уприскування повинно бути 1151 сша, а максимальне значення у табл заздалегідь ? близько 20 градусів

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ciccio я не можу бачити файли на пк, тому що з певних причин мені sconoscuto тільки sw редагування, що я працюю в p? на пк і winols демо, але, як я думаю, ви знаєте, цього не дозволяє переглядати файл ecu брек-пойнт, щоб брек-пойнт, тому, будь ласка, те, що вам цікаво ? ти "очі", у файлі, або ваш час, якщо ви можете postaredegli screen, де прості слова не можуть пояснити свої концепції...
    принаймні, поки не маяк відформатувати комп'ютер для вирішення цієї проблеми...
    повертаючись до нас і "наш файл studio" ми залишилися в 1151 мікросекунд часу до tinj і близько 20? градусів максимумів початку уприскування...що хочете, дайте нам люб'язно зрозуміти?
    і, перш за все, ці дві максимальні значення, відповідно, на скільки оборотів вони у нас є?? або ваше пояснення про / хв не повинні бути розглянуті??
    Востаннє редагувалось манро; 02-12-2012 в 21:17
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    знайти sw, який дозволяє переглядати карти зробити екран ? занадто дисперсійні, cos? ми бачимо, як це пов'язано з p? все, в пошукових системах commonrail час inezione осі z-карту на питання ? пов'язана з portat палива і тиску уприскування, тепер не є швидкість? обертання в грі, тепер значення 1151 якщо ви не пов'язуємо дві інші cordinate не потрібні, для цього ecu ? час вприскування необхідно додати об'єм, максимально допустиму в теорії форсунок до максимального тиску, яке може? забезпечити системою уприскування... тепер ви говорите мені, що дві інші координати, пов'язані з 1151 р? зобов'язання від усіх, я се його я ставлю, але papp? готовий не маю на увазі, дарла, чому? те, що ви приймаєте мене за професором і gi? мене вам дав досить... я намагаюся показати вам моє бачення не є дар? політика точні, але я сподіваюся, що ми його знайдемо разом.. звичайно, ми говоримо про заздалегідь я не можу, щоб пояснити, що таке карти, щоб з bp і off-set etc.... ці знання я хотів би дати їй належне, в іншому випадку ми йдемо off-topic.. місце таблиці, карти, час і заздалегідь...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    для edc15 в карту часів, ми про координати об / хв і тиску в рампі і ці цифри йдуть перетворені в 0,496 або 0,946 не пам'ятаю...
    а аванси у нас завжди для edc15 і rpm-iq координати і опису va перетворюється з точки в градусах коефіцієнт, 46 cio? кожен 46 балів відповідає ступеню....
    для sw йде вперед, так само, без екрана, тому що, щоб працювати з будь-sw я повинен відформатувати в комп'ютері, то і справа довгий...
    p.s:cos'? зміщення?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    раніше я писав, що значення 1151 ? пов'язана з продуктивністю від впорскування і тиску уприскування, то це означає, що той номер ? зв'язали тиску в рампі і кількості? дизель і не, як ви говорите про / хв і тиск...в осі у вас тиск і iq.. для досягнень ? ок ... тузи аванси, які не визначені у цій ecu, який, здається, простий, але замість цього обманює... так що тобі їх треба сформулювати, за логікою, і в резонансі з картою часів..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    єдине, що мені приходить в голову, що мають загальну карту часів і ancipo і iq...відповідно крило iq ecu збільшує заздалегідь, щоб дати " "время2" в дизельне паливо вводять спалити... принаймні, за логікою....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    досконалий, отже, в цьому випадку карту можна оцінити заздалегідь, для кількості? дизельне паливо, введений спочатку в двох словах, щоб надати x дизель впорскування повинен починатися на y градусів...це ? в теорії ми повинні бачити, якщо на діагностиці виявиться, значення, які є в карті... навіть якщо це й так? було один раз встановили, як надати ми можемо обчислити кут початку і переконайтеся в тому, що після вирізаного тривалість в градусах уприскування є у відповідності із заздалегідь ... я б хотіла, що також людей, які мають pi? досвід мені скуштувати наприклад, я хотів би почути думку тих, хто карту від років, як адміністратори, etc..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у перекладі на цифри, це, як ми розраховуємо?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я згадав, sottolinenare дуже важливе поняття при розрахунку тривалості в градусах уприскування шляхом перетворення спочатку в градусах на хвилину, то у градусах в секунду нехтуючи, перш ніж рух поршня, не ? лінійна, але бенс? синус, в залежності від швидкості? і прискорення поршня залежить від маси кривошипно-шатунного механізму і від його геометрії (гонки розмір розточки шатунів радіус кривошипа etc.. зазвичай в edc15, ігноруючи все, що є? є близько 9-10 градусів різниці між тривалість уприскування і кут початку такого ж обсягу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    я згадав, sottolinenare дуже важливе поняття при розрахунку тривалості в градусах уприскування шляхом перетворення спочатку в градусах на хвилину, то у градусах в секунду нехтуючи, перш ніж рух поршня, не ? лінійна, але бенс? синус, в залежності від швидкості? і прискорення поршня залежить від маси кривошипно-шатунного механізму і від його геометрії (гонки розмір розточки шатунів радіус кривошипа etc..
    Привіт cicciogsr, тут я повністю згоден з вами!!!

Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    як правило, в edc15, ігноруючи все, що є? є близько 9-10 градусів різниці між тривалість уприскування і кут початку такого ж обсягу...
    Цю фразу я не добре, трапляється... ви Хочете сказати, що запалення ? у середньому затримується близько десяти градусів alliniezione? Але у яких умовах? Параметри ви використовували для розрахунку?

Сторінка 6 з 34 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •