Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 55 55

Обговорення: Проблема c220 cdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    ще були обговорення про те,***** насос??? механіка якою мовою треба говорити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Дійсно, я було цікаво, якщо вирішена проблема гарячого старту для насосів qu? у римі є проблеми, особливо в цей час, просто зайдіть на tiburtina, а ви знаєте, скільки насосів.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    джерард не replicavo звичайно тебе...і я знаю tiburtina..чол..ви робите відмінні курси підвищення кваліфікації..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    автомобіль шукав клієнтів і має prresa cos? на даний момент... а я думаю, що проблема полягає в бак, тому що якщо залишається мало палива, йому очистити бак з боку осаду і побачив, що всі інші ? стан перевірив, нічого дивного, що дві речі пов'язані.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Привіт всім .. може бути, я можу допомогти, хоча я, здається, зрозумів, що для доказу ви замінили практично все, при цьому останнє твердження(відмова dis****llo палива ), я впевнений, що несправність криється в насосі високого тиску..компенсація цієї ємності відбувається за рахунок повернення палива одного і того ж,якщо це працює погано, ви (внутрішня витік) і збої у функціонуванні системи вентурі погоди, який не пропускає дизельне паливо, в іншій-ванна. гаряча, чи це посилює проблему.. як правило, при повному відчуває себе менш..

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •