вибачте ще раз, але у мене є невелика проблема, я повинен був відформатувати комп'ютер і змінити hd, і коли я увійшов regkey в fgtech це не працює, і мені новий id
0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410, як я можу це зробити?
вибачте ще раз, але у мене є невелика проблема, я повинен був відформатувати комп'ютер і змінити hd, і коли я увійшов regkey в fgtech це не працює, і мені новий id
0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410, як я можу це зробити?
? важко повірити, але puljtroppo мені буває все, і пі? з цими .проклятий ноутбук, я сподіваюся, не доведеться заявників, рег. Враховуючи, chehoslo цей інструмент
Привіт пристрастю, двигун, ціна з півник без reg-файлу, бо я проклятий, пк мл змінив id, можливо, із-за нових hd і збільшення пам'яті, якщо можете, і якщо ви хочете знову включити regkey
Це точно, але перш ніж. Я поміняю HD працює тепер нічого, що я від .новий id
Decomprimo файл та додати його в DLL, але я думаю, що проблема зміни hardware id змінив, чому? замінив HD і збільшив обсяг
ось Тобіregkey.rar
я не можу завантажити win7 evo.rar опубліковано від пристрасті двигуни, щоб використовувати мій v53 на win7 32bit
Спасибі.
Але ? правда, що, виключивши wibu.dll і, зробивши запис, ви можете? зробити навіть завантаження оновлень з допомогою інструменту fgtech_update?