Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Лінійна інтерполяція...а я думаю, що 90 мм3 підніміть prail 1450, і ми повинні бути, карту, час і сходження до 1600, якщо не помиляюся
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Лінійна інтерполяція...а я думаю, що 90 мм3 підніміть prail 1450, і ми повинні бути, карту, час і сходження до 1600, якщо не помиляюся
    також використовую я, лінійної інтерполяції і карту часу я з підігрівом всій осі prail чому? останні 7 вр з 1594 по 1600 мені не потрібно. Я близький cos? значення для інформації-пі? точне місце розташування всіх часів в таблиці...великий труд!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Вітаю за виконану роботу? а якщо він має великий комунальні послуги? тому що я вважаю, що 1600 не існує прибуттів prail а якщо ви працюєте до 1500 у вас, а тієї ж інформації, проміжні значення prail, а ecu інтерполює

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Вітаю за виконану роботу? а якщо він має великий комунальні послуги? тому що я вважаю, що 1600 не існує прибуттів prail а якщо ви працюєте до 1500 у вас, а тієї ж інформації, проміжні значення prail, а ecu інтерполює
    Ви справді на осі prail тепер я bp max 1500 і я використала ті, що ecu раніше не використовував для наближеного значення. ОРІ від 400 до 1400 я 200 очок, різниця тепер тільки 100. Я думав, що я зробив добре, але насправді, якщо інтерполює навіть в середині все марна праця....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    безумовно, ви зробили хорошу роботу, я дам вам мої компліменти, **** llo дається а не кращі, бо не, що ви користуєтеся тиску з кроком 100 бар 100бар, але ви могли б мати 450 бар, а потім 490bar потім 525 бару, тому в будь-якому випадку ecu інтерполює, престижність роботи, проте я думаю, що моя проблема є контролер pid, бо не я пік від 1500 до 2000, то з 2000 року турбіна мені піку-1,6 бар, як потрібно в короткий додаю ЛОГ і і rev карті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Хлопці, я прошу допомоги....maf off я знайшов комутатор на damos, що і hfm sensor installed 1si 0 немає поставив в 0-відключити maf??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    привіт Jovandi
    прости моє невігластво, тому відключенні maf (датчик масової витрати повітря)?
    ДЖАННІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    його відключаю, тому що не читає більше любити значення до мінімуму знаменує 600 мг повітря за цикл, що неможливо, я хотів би знати, якщо хтось може дати мені якусь пораду я знайшов 1c29cc switch to determine whether the HFM sensor is installed or not (0: not installed, 1: installed) я не думаю, просто тому що датчик витрати повітря також читає T всмоктуваного повітря, я знаю людей на форумі, що вони відключені і 3 комутатори знайти 1? для MAF реальний, 2? для датчика T і 3? DTC пам'яті, то повинна бути карта, щоб перетворити від MAF на MAP, якщо хтось хоче допомогти-у розпорядженні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    switch to disable (0) / включити (1) AFSCD_stErrAirTemp for the freezing air mass ще, може бути, це 1c2624, то DTC ми побачимо, якщо хтось хоче допомогти, я навіть тест на мій автомобіль
    Дякую

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Привіт Jovandj по-перше, я хочу привітати вас за ваші зусилля, які ви самостійно помітили, навіть в інші теми. я дав погляд з неофіта на карту, що у вас опубліковано починати. Я не знаю, якщо ви розібралися з вашою проблемою, і рано, але я прошу вас відправляю 2 канали, чому ці 2 обмежувачі iq (я думаю) не мають значення max все 8000, але p? виникати і зникати....другий екран: не знаю, що це таке, але я хотів би знати, що відноситься це зміна поза драйвера. Замість того, щоб інші бачили, що ви хотіли повідомити ecu 80 мм на мою скромну думку, слід було б підняти ВР до 8000, також, всі 3 карти turbo всі 5 карт на етапі уприскування і три змінної геометрії.
    Одна річ, неосвічені......якщо виключіть повністю датчик витрати повітря, яке значення всмоктуваного повітря урахуванням ecu налаштувати дані?? Дякую

екран lim 1.jpg

Екран 2.jpg

Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •