Потім, як я зрозумів зі схеми, зроблено на фотографії повинен покласти анод діода йде зліва направо cio? хомут чорний діод в питанні і катодом, що в діоди класичних і сріблястих і' лінія, яка йде після сволота схеми, поправте мене, якщо я помиляюся
Привіт fw 4.034 ? інструмент працює ? марно, у вас є sw доб. що то не пу? бути використаний.........
Повністю згоден, що всі протоколи, активні, треба мати fw 4.034 .............
але насправді ecuprom сказав, що ця модифікація призначена для того, щоб працювати краще версії 3.99, не має розблокувати протоколи не активні, це дві абсолютно різні речі.
уго ---- президент A.E.P.
Це правда, що цікаво, був би в змозі оновити FW тоді ми могли б працювати всі протоколи відкриті, і навіть в нью....
Я думаю, що рано чи пізно щось вийти?.... Треба? побачити, якщо мікро гаразд ? змінити новий fw
Від того, що я зрозумів ? мікро, що має бути замінено, або ми хотіли б зберегти, щоб завантажити і писати картини, чітко FW оновлюється і вміст SD на додаток до SW, що тепер ? можна знайти в мережі.....
Добре, приблизно 4.034 fw проблема, якщо що-то, що ніхто не dir? на форумі, ми повинні припустити, що версія 3099 ? найкраще, що ми. Ми повинні зробити кращий сік.
Версія 3099 працює з fw v1.89 і v2.06, але ця остання версія не має всіх протоколів активних
Ви повинні спробувати деякі файли з sd працювати вчинені протоколи всіх активних