-
Спасибі хлопці, ви дуже доступні, і у вас багато терпіння, щоб курси в Трієст, є щось?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Спробуйте повідомити вам, цюй? безумовно, зуміють дати вам інформацію про курси: INFO*PROFESSIONALCHIPTUNING.NET
-
дивитися мій друг ke працює в fiat запевнив мене, ke відмінності не тільки в карту, то я особисто не знаю
-
Cos? між нормальним і 595 ss або c'? є перепрошити ебу фільтр bmc коліс і гальм, в комплекті тільки 695 або 595 50-річчя, що змонтувати турбіни garret і є 180 cv відрізняються саме в турбіні іншого боку фільтра та оздоблення, тільки електронний
-
Замість промови змінюється в момент їх є cammes форсунки, турбіна між abarth і сс
-
Ок, спасибі хлопці тим часом
-
la grande punto abarth SS не монтує кулачки різні від 500, але просто турбо \ форсунок \ 3 датчика і посиленого зчеплення, що з 2012 року серійно встановлюється вже? на 500a акції
-
Ок? 500 до 160 кінських сил відрізняються тільки в карту понад 180 мають мансардний замість ihi
-
Даріо, то вам вдалося зробити карту esseesse?
-
ви, звичайно,
як я вам писав раніше, вирівняти криві, поставивши два файлу, один під одним і подивитися відмінності
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму