Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 55 55
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ручка перемикання ви кірки на 70/80.000 км, як правило, те ж саме зносу рульове колесо, ручка, що автомобіль був частково зруйнований, але кермо був на місці, то, що змусило мене думати, була наявність якийсь емульсії в резервуар для охолоджуючої рідини, а також сліди масла на радіатор на зчеплення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Я змінилася, навіть по гарантії, особливо кермове управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    дякую тобі, рід, вид з наявності, я з речей, запитати, але chederti все, не вистачить енциклопедії, то я правильно дві речі: де я можу знайти параметри для включення компонентів? тобто канали, я побачив, що мене кілька, але не каже мені той канал, що відповідає,і тому не знаю, що я, змінивши; він знаходиться якесь керівництво в залежності від автомобіля, щоб отримати опис каналів? 2 - як ви ricodifcano форсунок? 3 - як реген. fap no ce кнопку? я 2.13.3 просить оновлення, але якщо я це зроблю, просить мене активувати не підкажіть, Спасибі за все

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    тоді, не оновлення, інакше зависає цієї версії втратив деякі можливості? інтервенції на деяких транспортних засобах, таких як dpf регенерації та ін, ****llo кодування форсунок я не знаю, чому? я ніколи не мав шанс, щоб використовувати його, я використовував замість процедури примусової регенерації, а також обнулення параметрів датчик витрати повітря після заміни
    зробіть cos?
    виберіть автомобіль
    перейти на дизель і виходить в ecu
    зліва у вас є різні значки, вибрати той, за допомогою викрутки і ключа-крос і говорить вам, що ви можете зробити на цьому транспортному засобі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    10
    Я абсолютно і я санкт-почитати трохи форум, на стороні ECU можу сказати, мало але на досвіді був такий один, Штанги, я можу сказати, дуже я можу сказати, що ваш друг не мав право повернути гроші, і контракт скасовано, + моральна шкода та матеріальні витрати, понесені ectct, але мав право тримати автомобіль безкоштовно я знаю одну людину, яка має 147 JTD мала безкоштовно, вид в автосалон, шини батареї нижче нуля, запитав дані км ectct, привели в цех (внутрішні пр), щоб вас поставили в шостому класі, один тим часом взяв табличку і зробив кас довідка у нього була можливість поговорити з попереднім власником, виявивши, що, коли він продав в пр було більш 160milaKm (використовував для роботи на всій території північної італії) зйомках переговори з пр сіли в автомобіль, він бачив contachilometi на дисплеї, що він вже cirva 56mila, з великою елегантністю підписав контракт у встановлені терміни, ухвалено в автомобіль, а потім пішов вперед по вулиці extragiudiziaria але з адвокатом в середині, як назвав слово "одометр" в представництві ? прийшов мега-директор (є 5 місць між лігурія п'ємонт) і домовилися, що він забирає машину з поїзда, гумки від снігу, і центральний підлокітник, і він уникає м'яти...його 147 серед іншого, тепер близько 400 тисяч, але йде на що ? задоволення (крім того що замінив всі лампочки можна світлодіодні від розпачу).
    На жаль, з мого досвіду, на деяких видах авто є роздрібні повністю чесним....

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •