-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ручка перемикання ви кірки на 70/80.000 км, як правило, те ж саме зносу рульове колесо, ручка, що автомобіль був частково зруйнований, але кермо був на місці, то, що змусило мене думати, була наявність якийсь емульсії в резервуар для охолоджуючої рідини, а також сліди масла на радіатор на зчеплення
-
Я змінилася, навіть по гарантії, особливо кермове управління
-
дякую тобі, рід, вид з наявності, я з речей, запитати, але chederti все, не вистачить енциклопедії, то я правильно дві речі: де я можу знайти параметри для включення компонентів? тобто канали, я побачив, що мене кілька, але не каже мені той канал, що відповідає,і тому не знаю, що я, змінивши; він знаходиться якесь керівництво в залежності від автомобіля, щоб отримати опис каналів? 2 - як ви ricodifcano форсунок? 3 - як реген. fap no ce кнопку? я 2.13.3 просить оновлення, але якщо я це зроблю, просить мене активувати не підкажіть, Спасибі за все
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
тоді, не оновлення, інакше зависає цієї версії втратив деякі можливості? інтервенції на деяких транспортних засобах, таких як dpf регенерації та ін, ****llo кодування форсунок я не знаю, чому? я ніколи не мав шанс, щоб використовувати його, я використовував замість процедури примусової регенерації, а також обнулення параметрів датчик витрати повітря після заміни
зробіть cos?
виберіть автомобіль
перейти на дизель і виходить в ecu
зліва у вас є різні значки, вибрати той, за допомогою викрутки і ключа-крос і говорить вам, що ви можете зробити на цьому транспортному засобі
-
Я абсолютно і я санкт-почитати трохи форум, на стороні ECU можу сказати, мало
але на досвіді був такий один, Штанги, я можу сказати, дуже
я можу сказати, що ваш друг не мав право повернути гроші, і контракт скасовано, + моральна шкода та матеріальні витрати, понесені ectct, але мав право тримати автомобіль безкоштовно
я знаю одну людину, яка має 147 JTD мала безкоштовно, вид в автосалон, шини батареї нижче нуля, запитав дані км ectct, привели в цех (внутрішні пр), щоб вас поставили в шостому класі, один тим часом взяв табличку і зробив кас довідка у нього була можливість поговорити з попереднім власником, виявивши, що, коли він продав в пр було більш 160milaKm (використовував для роботи на всій території північної італії) зйомках переговори з пр сіли в автомобіль, він бачив contachilometi на дисплеї, що він вже cirva 56mila, з великою елегантністю підписав контракт у встановлені терміни, ухвалено в автомобіль, а потім пішов вперед по вулиці extragiudiziaria але з адвокатом в середині, як назвав слово "одометр" в представництві ? прийшов мега-директор (є 5 місць між лігурія п'ємонт) і домовилися, що він забирає машину з поїзда, гумки від снігу, і центральний підлокітник, і він уникає м'яти...його 147 серед іншого, тепер близько 400 тисяч, але йде на що ? задоволення (крім того що замінив всі лампочки можна світлодіодні від розпачу).
На жаль, з мого досвіду, на деяких видах авто є роздрібні повністю чесним....
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму