Спочатку Написав
ducati83
відповідаю в Росс і пристрасть двигуна ne, я бачив клонів, деякі точні копії оригіналів,працюю з орі я можу сказати, що клони, хоча і закриті в коробках краще або гірше, рахунок-фактура всередині не було ніякої різниці, якщо не в якість? зварних швів і досвід в складанні...
для якості? компоненти ок, там може стояти, але повірте мені, що ті, які працюють, і які представлені в будинку типу золотих або більше неякісні компоненти ті ж...ціна робить допомогу....часто їх продають без необхідних процедур установки і перезавантаження, і не йдуть ні в якому разі, але хто продає з урахуванням змін, дає продукт, який добре працює на будь-якому пк,але знову ж таки всі вони говорять на тій же мові, хоча я бачив, зібрати в італії..., але завжди з того ж матеріалу, азіатського походження,....
тепер, якщо ми хочемо сумніватися relais bosch не злетіли ще в тому сенсі, що з мого боку кажуть, що підшипники skf в італії оригінальні, ні, чому? час від часу в регіоні мають зайняті в помилкових....? якщо розмірковуючи, таким чином, не існує більше? взуття gucci або prada оригінал.......