Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 62
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    я можу бути згоден з вами, для egr fap, але каталізатор він ніколи не зробив нікому нічого поганого, всі карти заздалегідь, що фан-частина навколишнього середовища, форсунки, лямбда-зонди, що ви погано зробили двигуни?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Деякі mappatori змінюють аванси, щоб споживати менше автомобіль, чому? логіки ECU ? споживати більше? забруднюють менше.... І для каталізатора я можу вам сказати, що при видаленні каталізатора і попереднього каталізатора турбіна тримає-й? холодна і живе pi? довго

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Деякі mappatori змінюють аванси, щоб споживати менше автомобіль, чому? логіки ECU ? споживати більше? забруднюють менше.... І для каталізатора я можу вам сказати, що при видаленні каталізатора і попереднього каталізатора турбіна тримає-й? холодна і живе pi? довго
    хороший відповідь, на ці теми я згоден.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    я радий, що не думаю, що тільки я так

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Точно ...все, що є? що стоїть біля двигуна за рахунок правил Анти-забруднення боляче двигуна і продуктивність
    Підтверджую, що ці містифікації, щоб зменшити забруднення навколишнього середовища служать лише вбити двигун, коли щось виходить з ладу. До мінімуму несправності (підсос повітря, якийсь датчик, датчик витрати повітря), майже завжди в кінцевому підсумку засмічення fap і повітрозабірник від каші рециркуляції ог. Якщо не вирішені відразу , ці збої в кінцевому підсумку вбити мотор.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Щодо парів масла.... я використав, щоб трохи raccoglifumi, і він працював добре . Потім мені один механік, він кинув вниз, що "не треба". ... тепер я, ймовірно, інтеркулер повний масла, тому що машина не йде...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    ? один дуже досвідчений ваш друг XD....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Що ви можете зробити.... Мені дуже з механіки, які працюють в автомайстернях.... вони не розуміють, труби. Хороші вони, в свою.
    Не знаю, ремонтувати нічого, тільки міняються частини..... і якщо не azzeccano причину відмови вам зраджують половина авто..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    condordo повністю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Мені після пекіна? скутера,... у мене Не було часу його полагодити, і я зробив помилку його від механічного.... Величезний рахунок

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •