я v54 mini obd+boot , нічого jtag або bdm і, на жаль, кожен раз при відкритті програми помилка eob2s.exe ...від ок і працює все тихо..
існує який-небудь спосіб уникнути цієї помилки?
Привіт, Леандро, не ? мій намір піти проти правил, як, безсумнівно, ви знаєте, є речі, які ви бачите безпосередньо в пк...
знову всім привіт, я зміг запустити і ще, якщо багаті у своїй базі даних, по мені, не ? максимум я gallo 3 я очікував, можливо, теж, але мені здається, ke sn pi? блоки управління демонтовані ke закон ke тих, хто в бд
п'ять турбо мене від усього, анке драйвери розблокування edc 17 проблема се в doblo 2007 року ke cn v 50 я читала спокійно, я тільки зчитує дані і час кидати читання файлу ? см якщо кнопка детальніше не працює, тобто не частина читання flasch
Або, може бути, зрозумів, але тільки кнопку читати?
і s? спробуйте закрити і загнати USB і riselezioni драйвер, що відбувається, все та ж проблема?
мені здається дивним, чому? celo, а також я v53..
іноді мені трапляється мене дефект зазвичай "рідко, на щастя", але потім перекур і перезавантаження і працює..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."