ви осьimages.jpg
і це для будівництва модуля salvadebimetro завжди бошimages (1).jpg
отвір ви робите це в центрі, в найнижчій, де є умивальник, що стримує потік і відхиляє його, то ви, природно, в спину, чому? якщо ви робите це, навпаки, може зашкодити теплий потік, ви повинні бути обережні, щоб увійти максимум на пару мм, в іншому випадку у дитини провід і ламається, то ви кидаєте все.
потрібно, щоб відволікти частину тиску, ззаду-нитка. якщо датчик "відчує себе погано", цей трюк повинен відчувати себе ще й потік, якщо датчик не відчуває тиску ? марно, зробити отвір, в будь-якому випадку, навіть якщо датчик ? добре хоча б те, що не ламається, входячи кінчиком, нічого не зіпсує.
я намагався очистити його з trealina або каністру spry для очищення гальм ,і багато разів працював і невеликий жест, який коштує трохи
привіт, хлопці, я знайшов рішення.., що це добре, xo тільки на edc15 сигнальна лампа несправності червоний. я відключив провід n.4 і n.5 від спинета, і я їх разом не поклав їх назад у вилку... потім я повісив трубку штекер на датчик витрати повітря. зараз автомобіль закон абсолютно 1200. спочатку макс доходила до 200. єдине, що в діагностиці забиває сигнал датчик витрати повітря високий, але в рамках і все ок. замість того, щоб на edc15 з несправності в рамках жовтий, і в edc16etc ви можете зробити те ж саме. єдине, що залишається індикатор несправності горить, а потім ви повинні знайти код несправності і видалення dtc
міняйте їх
good files